Whiteboard & Tavler

103 varer

pr. side
Faldende orden

103 varer

pr. side
Faldende orden

Guide til køb af tavler

Hos Displaylager finder du markedets største udvalg af tavler samt tilbehør til tavler. Vi har alle de viste tavler på lager. så bestiller du inden kl. 14.00 sendes din ordre samme dag og leveres dagen efter. 

Vi fører et stort sortiment af tavler for at kunne imødekomme dine ønsker og behov til tavlernes størrelser og typer. Her får du et hurtigt overblik over alle de tavler, som du kan finde hos os:

Glem ikke tilbehøret til din nye tavle, så du har hvad du skal bruge for at komme i gang. Vi har et stort udvalg af penne, tuscher, tavleviskere og alt muligt andet tavle tilbehør, der kan bruges til din tavle.

Tavler til ethvert behov

Tavlerne i vores sortiment er meget populære og opfylder mange forskellige behov. Mange af vores tavler kan bruges både indendørs og udendørs og du er derfor ikke begrænset i mulighederne. Derfor skal du nok finde en tavle, der er perfekt til netop den type information, du ønsker at dele med dine kunder, familie, venner, kollegaer eller andre.

Det er både nemt og praktisk at bruge tavler til alverdens informationer. Så uanset om du ønsker at hænge en madplan op i køkkenet, holde kurser eller foredrag, vise menuen i din café eller noget helt andet, har vi en tavle, der passer til formålet. Kun fantasien sætter grænser. 

Ønsker du en tavle på kontoret? Lad dig inspirere af alt vores tilbehør til kontoret her

De klassiske opslagstavler

Er du privatperson vil du i de fleste tilfælde få udfyldt dine behov for en opslagstavle med en tavle i kork, en magnettavle eller en glasstavle.

Tavle i kork

En kork opslagstavle er en god, klassisk løsning, hvis du primært ønsker at hænge information og små beskeder op på din tavle.

Magnet tavle

En magnettavle er for de fleste en både smart og praktisk løsning. Den gør det muligt både at skrive på tavlen og at hænge ting op – en mere multifunktionel løsning end den klassiske tavle i kork.

Du kan også få magnettavler i glas – en flot og elegant løsning til de fleste hjem eller kontorer.

Størrelsesguide til tavler: Hvilken størrelse tavle skal du vælge?

Alle vores tavler findes i rigtigt mange størrelser. Derfor er det en vigtig ting at kigge efter, når du køber en tavle. Nogle typer tavler er angivet ud fra tavlens mål, mens andre er angivet ud fra, hvor mange stykker A4 papir de kan indeholde. Dette er for at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde, at kunne vælge den rette tavle.

Det kan være svært at gennemskue, hvilke tavler der er angivet i hvilke mål. Men her er din guide, så du nemt finder den tavle, du skal bruge

Kombi opslagstavler i størrelserne 4xA4, 6xA4, 9xA4 og 12xA4 – de præcise mål finder du under hvert produkts tekniske guide.

Opslagstavler med kork i størrelserne 60x45 cm, 90x60 cm, 120x90 cm, 150x100 cm og 180x90 cm

Whiteboard Magnetic i størrelserne 4xA4, 6xA4, 9xA4 og 12xA4 

Whiteboard budget i størrelserne 60x45 cm, 90c60 cm, 120x90 cm, 150x100 cm og 180x90 cm

Glastavler i størrelserne 45x45 cm, 40x60 cm, 60x120 cm – her kan man med fordel sætte flere tavler tæt ved siden af hinanden og få én stor tavle.


papir-st_rrelse-a-format-til-gadeskilte-og-plakatrammer

Sådan virker vores udhængsskabe

Opslagsskabe-med-l_s

Guide til valg af den rigtige tavle

Her får du hurtig gennemgang af, hvad der er vigtigt at tage højde for, så du vælger den rigtige tavle til dit behov. 

Hvor skal tavlen hænge? 

Skal tavlen først og fremmest hænge indendørs eller udendørs? Det er bestemt ikke ligegyldigt, for en korktavle egner sig f.eks ikke til udendørs brug. Så tjek nøje hvilke typer af tavler der passer bedst der, hvor du ønsker at bruge tavlen.

Hvor giver det mening for dig at have en tavle? Det er kun fantasien der sætter grænser, men de mest klassiske steder at have en tavle er på kontoret, i køkkenet eller på børneværelset:

 • Kontoret: Her kan du hænge din kalender, din to-do liste og alt andet arbejdsrelateret, så du har styr på dine sager.
 • Køkkenet: Her kan en tavle både fungere som en praktisk to-do liste for forældrene samt et sted, hvor I kan hænge madplanen og ugens indkøbslister. Derudover kan I hænge jeres familiekalender på tavlen. 
 • Børneværelset: Hvis dit barn elsker at tegne, er det ganske oplagt at have en tavle på væggen. Med en tavle på børneværelset vil dit barn eksempelvis have sjove tegninger hængende ved puslebordet. Så er dit barn underholdt og distraheret, når du skifter barnets ble.

Vælger du vores udhængsskabe, kommer de med lås, Udhængsskabe kan sagtens bruges indendørs også. Du ser dem tit hængende på skoler, i idrætshaller og lignende, hvor der er pilfingre, der ikke må kunne få fingrene i dine opslag.

Når du vælger størrelsen på din tavle skal du huske at tage højde for, hvor meget plads du har, der hvor tavlen skal stå eller hænge.

Væghængt eller stående tavle?

En opslagstavle monteres som udgangspunkt på væggen. Men vores sortiment rummer også de smarte mobile flipboards der findes både med og uden hjul, så dem kan du se nærmere på hvis det er en mere mobil løsning du er på udkig efter. 

Hvis du har brug for andet ophæng til væggene, kan du også se vores store udvalg af plakatrammer.

opslagstavler
tilbeh_r_til_tavler

FAQ om vores tavler

Er der forskel på hvor stærke og robuste tavlerne er? 

Ja det er der naturligvis. En tynd korktavle er ikke lige så stærk som et stort udhængsskab. Men omvendt så behøver det heller ikke at være det idet en korktavle jo er til indendørs brug og bliver stivet af, af en væg så skal udhængsskabet kunne holde til vind og vejr.

Er tavlerne magnetiske? 

Alle vores whiteboard tavler er med en magnetisk bagplade, så du kan bruge magneter og hænge noter og dokumenter op på dem. 

Vores korktavler er ikke magnetiske, så her kan du kun benytte tegnestifter eller nåle til at sætte op med. 

Alle vores udhængsskabe er magnetiske på nær dem, der hedder posterboks. Posterbokse er til plakater og her er det clips, der holder plakaten på plads.

Har i tavler med lys? 

Den eneste tavle vi lige pt har hvor der er lys er vores udhængsskab med LED lys

Hvor giver det mening at have en tavle?

Det er kun fantasien der sætter grænser, men de mest klassiske steder at have en tavle er på kontoret, i køkkenet eller på børneværelset

Kontoret: Her kan du hænge din kalender, din to-do liste og alt andet arbejdsrelateret, så du har styr på dine sager.

Køkkenet: Her kan en tavle både fungere som en praktisk to-do liste for forældrene samt et sted man kan hænge madplanen og ugens indkøbslister. Derudover kan man hænge sin familiekalender på tavlen. 

Børneværelset: Hvis dit barn elsker at tegne, er det ganske oplagt at have en tavle på væggen. Med en tavle på børneværelset vil dit barn eksempelvis have sjove tegninger hængende ved puslebordet. Så er dit barn underholdt og distraheret, når du skifter barnets ble.

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr