Udstillingssystemer

Udstillingssystemer
Hos Displaylager.dk finder du branchens største udvalg af messe systemer og produkter. Om du blot skal bruge en lille salgsstand eller mangler en stor fremvisningsstand, så kan vi levere. Vores messediske er nemme at medbringe og sætte op på lokation. Vi kan tilbyde flotte pop-up walls der både kan bruges som disk, men også sættes op som stor og flot væg med dit print og budskab på. Som noget nyt kan vi tilbyde Crown Premium Displays i denne kategori, hvor du kan købe et lille system og udbygge senere som du har behov for.

Hvad kan et messe system skabe for dig?

Med et messesystem fra displaylager.dk er du sikret, at din stand er indbydende, og du sikrer dig kundernes opmærksomhed.

 

 • Med den rette messestand sikrer du øget opmærksomhed
  der skaber omsætning
 • Et messedisplay gør dig synlig på din stand,
  og trækker kunder til
 • En messedisk er nem at håndtere og sætte op,
  og kan bruges med bl.a brochureholdere
 • Disse messe displays og stande er nøje udvalgt og testet,
  for at sikre den rigtige kvalitet og lange holdbarhed
 • Med en pop-up væg - og disk med logo, billeder og tekst,
  vil du få messens’ flotteste stand.

Skal du bruge en messe disk, pop - up væg eller Crown premium display finder du alle disse her. Fælles for dem alle, er at de er hurtig at gå til. Du kan nemt sætte din messe stand op på messer og i showrooms. De er også nemme at pakke ned igen. Kvaliteten er rigtig god hvilket sikrer at de kan bruges igen og igen.

Din service, og produkt vil se meget bedre ud, når du er godt forberedt til messer. Brochurer, kataloger og andet informations materiale som er synlig på en messe stand, vil give point hos nuværende og kommende kunder.
Hvis du mangler brochureholdere kan du finde det her. Her er et stort udvalg af stande og holdere som er fine at have stående fremme.  

Hvilke design findes der?

Crown Premium Display: Det nyeste messesystem vi kan tilbyde er Crown Truss.
Afhængig af dit behov, kan crown Truss displays købes i forskellige form og antal.
Det er nemt og hurtigt at sætte op, og vil virkelig skabe blikfang på messer
eller andre steder, hvor du skal promovere dit produkt.

 

Pop-up væg: En væg som er nem at håndtere. 
Kan bruges alle steder hvor du vil skabe blikfang.
Hurtig og nem at sætte op, og kufferten kan bruges
som messedisk med print på fronten.

 

Messe disk: Med denne disk/counter skaber du blikfang. Få dit logo og budskab printet, og sat på disken. Så ved dine kunder ved hvem du er, og kan se dig. Det er en nem måde at skabe genkendelighed og omsætning på.

 

Udstillingsvæg: Få dit logo og budskab på en expo væg. Med en expo væg kan du afskærme dit område og fortælle et budskab. Det er en nem og billig løsning. Fylder ikke meget når det er pakket sammen.

Ved brug af flere af produkterne kan du få et professionelt look. Gør brug af Pop-up væg, disk og udstillingsvæg på samme tid. Tryk med dit logo og budskab, vil det gøre din messe stand synlig og indbydende.

Hvis du vil gøre det stort og virkelig øge din synlighed, er crown displays løsningen. Byg hurtigt og nemt L-form, U-form, Truss-tårn og hjørne banner.

Har du brug for hjælp til messestand design ?

Vi har mange års erfaring i at designe og sammesætte messestande og messesystemer og vi står naturligvis klar til at guide og hjælpe dig med at designe din nye messestand. Vi tilbyder gratis opsætning af Crown Truss messesystemer i vores 3D program så du allerede inden du køber ved 100 % hvordan det kommer til at se ud på messen.  På den måde sikrer vi at vores kunder får lige præcis det de har brug for, og ikke en masse unødvendigt ekstra. Få din messestand inspiration i vores store showroom.

Har du brug for at se produkterne inden du vil gå videre, så er dette naturligvis muligt da vi har et kæmpe stort showroom til rådighed hvor alle vores produkter er sat op så man både kan se og røre. Det er bestemt ikke svært at bygge messestand, når man først har set de løsninger vi kan tilbyde.

Kontakt os gerne på telefon eller mail hvis du er i tvivl eller har brug for vores hjælp. Det er naturligvis helt uforpligtende og ganske gratis.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

 Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.