Whiteboard tavler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 34

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 34

Side
pr. side
Faldende orden

Hvorfor Whiteboards er et godt arbejdsredskab 

Smarte og billige whiteboard tavler til brug på kontoret i institutionen eller der hvor du ønsker at kunne skrive og tegne dine kreative ideer så de nemt kan diskuteres med andre. Alle tavlerne er med magnet bagplade som gør det nemt både at bruge tavlen som opslags og skrivetavle.

Vi tilbyder naturligvis også tilbehør til din nye whiteboard tavle i form at whiteboard tusser, whiteboard penne samt svampe og cleaner.

Whiteboard folie kan vi også klare, så skal du blot kontakte os med de mål du ønsker samt antal så sender vi dig et godt tilbud. vi kan printe på Whiteboard folie så du kan få lavet din helt egen whiteboard ugeplan. Du kan bruge whiteboard tusch på folien ligesåvel som whiteboardpen.

Hvor kan du bruge whiteboards tavler?

Brug whiteboardtavler i din virksomhed hvor du arrangerer med nye tiltag, sjove ting, til billeder eller brug den som kalender tavle. 

Brug af whiteboardtavle i offentlige institutioner som børnehaver, skoler og andre offentlige steder giver mange muligheder for at give information videre. 

Du kan også bruge det i privaten til kontoret, køkkenet eller børneværelset. Der er sikkert sjove motiver, beskeder, billeder og sjove noter som kan hænge der. 

De nye og billige flipovertavler leveres med papir men du kan naturligvis bruge den som et mobilt whiteboard. De findes som whiteboard med stativ eller som whiteboard med hjul.

Størrelses guide til dit nye whiteboard

Vi kan tilbyde mange forskellige størrelser og her er de mest brugte 

Whiteboard 60 x 45 cm

Whiteboard 90 x 60 cm

Whiteboard 120 x 90 cm

Whiteboard 150 x 100 cm

Whiteboard 180 x 90 cm

Da mange af vores kunder har specielle ønsker hvad angår whiteboard ophæng så tilbyder vi ikke dette. Du kan derimod helt sikkert finde dette tilbehør hos De største byggemarkeder så som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.


hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!
  • Prisgaranti på alle varer -Se mere her
  • Gratis fragt på ordrer over 600,- ekskl. moms.
  • Fri Retur - ved fortrydelse eller ombytning.
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg

  • Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr