Whiteboard tavler

34 varer

pr. side
Faldende orden

34 varer

pr. side
Faldende orden

Guide til køb af whiteboardtavler og whiteboard tilbehør

Smarte og billige skrivetavler og magnetiske tavler med whiteboard til brug på kontoret i institutionen eller der hvor du ønsker at kunne skrive og tegne dine kreative ideer så de nemt kan diskuteres med andre. Alle tavlerne er med magnet bagplade som gør det nemt både at bruge tavlen som opslags og skrivetavle.

Vi tilbyder naturligvis også tilbehør til din nye whiteboard tavle i form at whiteboard tusser, whiteboard penne samt svampe og cleaner. Whiteboard folie kan vi også klare, der skal du blot kontakte os med de mål du ønsker samt antal så sender vi dig et godt tilbud. Vi kan printe på whiteboard folie så du kan få lavet din helt egen whiteboard ugeplan. Du kan bruge whiteboard tusch på folien ligesåvel som whiteboardpen. Et Whiteboard i en god kvalietet gør arbejdet meget nemmere på arbejdspladsen og gør vidensdeling nem og hurtig.


Billigt whiteboard du kan bruge alle steder

Brug whiteboardtavler i din virksomhed hvor du arrangerer med nye tiltag, sjove ting, til billeder eller brug den som kalender tavle. Et nyt magnetisk whiteboard koster ikke ret meget, heller ikke selvom du køber en masse ekstra tilbehør med til som tuscher og tavleviskere. Brug af whiteboardtavle i offentlige institutioner som børnehaver, skoler og andre offentlige steder giver mange muligheder for at give information videre. Du kan også bruge det i privaten til kontoret, køkkenet eller børneværelset. Der er sikkert sjove motiver, beskeder, billeder og sjove noter som kan hænge der.  De nye og billige flipovertavler leveres med papir men du kan naturligvis bruge den som et mobilt whiteboard. De findes som whiteboard med stativ eller med hjul.

Whiteboards smarte egenskaber

Whiteboards og skrivetavler har i dag overtaget en stor del af det markede der tidligere var kridttavler. Kridttavler er jo som sådan ikke et dårligt produkt, men whiteboardets smarte egenskaber overskygger det på en lang række punkter. For det første findes der et kæmpe sortiment af whiteboard tilbehør der er gjort nemt tilgængeligt for dig som kunde. Derudover så kan du bruge dit whiteboard som lærred til f.eks en projektor hvilket jo er smart da ikke alle har mulighed for både at have whiteboards og lærreder hængende. Whiteboards er perfekte hjælpere til at skrive sine to-do lister på eller andre relevante informationer man ønsker at dele med andre i teamet. Et whiteboard om det er fastmonteret eller mobilt er også det perfekte værktøj til forretningsmøder eller bare møder generelt da man kan dele info og slette igen så andre udefrakommende ikke nødvendigvis ser de info du lige har delt. Mange af vores kunder er desuden store virksomheder og skoler rente faktisk også private mennesker der synes det er smart og lærerigt for børnene at de kan skrive, tegne og en helt masse andet på tavlerne, eller de kan bruges til madplan eller ugeplan. Hvorom alting er så er de sindsygt smarte og funktionelle. Det kan dertil også være smart at supplere dit whiteboard med en opslagstavle, hvor du kan hænge ting  såsom brochuere på. 


Størrelsesguide til din nye whiteboard tavle

Vi kan tilbyde mange forskellige størrelser og varianter af whiteboards og skrivetavler. De mest solgte er klart de lidt mindre modeller da de passer ind alle steder og er nemme at montere. 

 • Whiteboard 60 x 45 cm
 • Whiteboard 90 x 60 cm
 • Whiteboard 120 x 90 cm
 • Whiteboard 150 x 100 cm
 • Whiteboard 180 x 90 cm

Da mange af vores kunder har specielle ønsker hvad angår whiteboard ophæng så tilbyder vi ikke dette. Du kan derimod helt sikkert finde dette tilbehør hos De største byggemarkeder såsom Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.


Se hvilke Whiteboard typer vi kan tilbyde dig

Vi kan tilbyde dig mange forskellige typer af whiteboard tavler og skrivetavler med magnet. Om du vælger den ene typer over den anden er ikke så afgørende men det er klart at du skal have gjort dig nogle overvejelser omkring hvor den skal hænge og hvad den skal bruges til.

 • Whiteboards til væg

Lækker og billig whiteboard tavle til vægmontering. Alle vores magnettavler monteres meget nemt på væggen eller f.eks en dør. Husk at alle vores whiteboard tavler til væg er magnetiske så du kan bruge magneter på dem

 • Whiteboard på hjul

Denne type af whiteboards er bedre kendt som flipovertavler, og hos os kan vi tilbyde dig både en på ben og en mobil version på hjul

 • Whiteboardtavle lavet som skilt

Super smart og robust whiteboard lavet som A-skilt. Dette gør at det er nemt at tage frem og placere lige hvor du ønsker det for derefter hurtigt at kunne klappe det sammen igen og stille det væk indtil næste gang det skal bruge.

 • Whiteboard til udendørs brug

Alles vores whiteboards til udendørs brug er lavet som udhængsskab med whiteboard for at sikre tavlen mod vand. Skabet kan låser så du sikrer det du har tegnet eller skrevet på whiteboardet eller hvis du har hængt dokumenter op med magneter.

 • Køb et flot whiteboard / skrivetavle i glas

Som noget helt nyt kan vi nu også tilbyde whiteboards i glas. Disse lækre skrivetavler i glas pryder et hvert kontor miljø. Alle Vores glastavler er magnetiske og vi kan levere dem med en masse tilbehør til også. Vores nye glastavler kan leveres i både mat hvid og sort. 

 • Whiteboard tavler med fortryk

Vi har 2 forskellige typer af whiteboards med fortrykte motiver. Det ene whiteboard er med et Europakort og det andet er med et verdenskort. man kan naturligvis skrive hen over motivet og det er sjovt og lærerigt for specielt børn og unge mennesker. Andre kan med fordel bruge disse skrivetavler med tryk til at lave noget strategisk arbejde hvor det at kunne synliggøre specielle markeder kunne være essentielt.


Vedligehold dit whiteboard korrekt

Alle produkter der benyttes meget skal naturligvis vedligeholdes. Det gælder også skrivetavler og whiteboards. Heldigvis er et whiteboard langt hen af vejen ikke noget man sådan skal rendse og pudse eller skruge på, men det er alligevel en god ide at tørre det helt rent engang imellem med f.eks en tavlevisker eller mikrofiberklud. Hvis det du ha tegnet eller skrevet på dit whiteboard har siddet på i flere dage eller måske uger, så kan du med fordel købe noget af det whiteboard cleaner vi tilbyder der er en særligt kraftig rens og på den måde få det tusch ud af tavlen der sidder mere fast. På denne måde holder dit whiteboard i mange år til gavn og glæde for dig og dine kolleger.


Køb Whiteboard og tilbehør til whiteboardtavler

Vi er førende inden for salg af whiteboards og tilbehør i Skandinavien og vi har gennem mange års erfaring skabt et sortiment og udbud der gerne skulle betyde at du som kunde kan finde lige den skrivetavle samt tilbehør du måtte have behov for. Vi har samlet mange forskellige whiteboard tuscher samt tavlesvampe og tavleviskere, så du uden problemer er dækket ind. Vi har tilmed et godt udvalg af magneter i flere farver du kan købe til dit nye whiteboard. Noget af det helt nye vi nu også kan tilbyde er rensevæske der nemt og hurtigt fjerner tusch stregerne fra tavlerne. 

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
   • Prisgaranti
   • Dag til dag levering på alle varer uden print
   • 5 stjerner på Trustpilot
   • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
   • Fast lav fragt på alle ordrer
   • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
   • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
   • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr