Tavler

106 varer

pr. side
Faldende orden

106 varer

pr. side
Faldende orden

Guide til køb af tavler | Kæmpe udvalg

Her finder du markedets største udvalg af tavler samt tilbehør til tavler. Vi har tavlerne på lager og bestiller du inden 14.00 sendes det samme dag og leveres dagen efter. Vi fører et stort sortiment af tavler for at kunne levere alle tavlerne i de størrelser og de typer af tavler du måtte ønske. Et hurtigt overblik over alle de tavler du finder hos os vil derfor se således ud.

Generel info om køb af tavler

Tavlerne i vores sortiment er meget populære og naturligvis derfor en naturlig del af vores forretning.  Mange af vores tavler kan bruges både indendørs og udendørs og er derfor ikke begrænset i brugen heraf. Det gør din nye tavle perfekt til brug der hvor du ønsker din information skal deles med dine kunder, venner, familie eller andre.
Det er både nemt og praktisk at bruge tavlerne til alverdens informationer, hvad end du ønsker at hænge madplanen op i køkkenet eller bare have en almindelig kalender. Kun fantasien sætter grænser. Hvis du har brug for andet ophæng til væggene, kan du også se vores store udvalg af plakatrammer.

Størrelsesguide - køb tavler ud fra bedre viden

Alle vores tavler findes i rigtigt mange størrelser og hvor nogle typer tavler er angivet ud fra tavlens mål så er andre angivet ud fra hvor mange stykker A4 papir de kan indeholde. Dette for at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde at kunne vælge den rette tavle.

Det kan være svært lige at gennemskue hvilke tavler der er angivet i hvilke mål men her er din guide så du nemt finder det du skal bruge

Kombi Opslagstavlerne har vi i 4xA4 - 6xA4 - 9xA4 og 12xA4 - de præcise mål finder du under hvert produkts tekniske guide.

Opslagstavler med kork har vi i størrelserne 60x45 cm - 90x60 cm - 120x90 cm - 150x100 cm og 180x90 cm

Whiteboard Magnetic er angivet som 4xA4 - 6xA4 - 9xA4 og 12xA4 hvor vores whiteboard budget er angivet med målene - 60x45 cm - 90c60 cm - 120x90 cm - 150x100 cm og 180x90 cm

skrivetavlerne i glas har vi med følgende mål - 45x45 cm - 40x60 cm - 60x120 cm. man kan her med fordel sætte flere tæt ved siden af hinanden.


papir-st_rrelse-a-format-til-gadeskilte-og-plakatrammer

Sådan virker vores udhængsskabe

Opslagsskabe-med-l_s

FAQ og 10 hurtige tips til køb af din nye tavle

1. Hvilken størrelse af tavle har jeg plads til - Det første du som kunde bør undersøge er hvor meget plads du har der hvor tavlen skal sidde og hvor meget af den plads du så tænker tavlen skal fylde. Der er ikke noget værre end at modtage en ny ramme og så den ikke kan være der hvor du havde planer om den skulle sidde. Derudover så er tavlerne store, så det koster mange penge at sende dem skulle man fortryde sit køb.


2. Hvor tavlen skal hænge? indendørs eller udendørs? - Et andet vigtigt punkt at tage stilling til i den indledende fase er helt klart hvor tavlen skal sidde. Det er bestemt ikke ligegyldigt for en korktavle egner sig f.eks ikke til udendørs brug. Så tjek nøje hvilke typer af tavler der passer bedst ind der hvor du ønsker at bruge tavlen.


3. Er tavlerne med lås? Det er kun vores udhængsskabe er der med lås, så skal det være med lås så er det denne type du skal se nærmere på. Udhængsskabe kan sagtens bruges indendørs også. Du ser dem tit hængende på skoler og i idrætshaller og lignende hvor der er pilfingre der ikke må kunne få fingre i dine opslag.


4. Kan man flytte tavlen?  - En opslagstavle monteres som udgangspunkt på væggen. Men vi har i vores sortiment også de smarte mobile flipboards der findes både med og uden hjul, så dem kan du se nærmere på hvis det er en mere mobil løsning du er på udkig efter.  

5. Hvilken type tavle skal man vælge? Det er nok det sværeste spørgsmål af dem alle. Vi kan hjælpe dig med mange ting men lige præcis hvilken type tavle du skal vælge er naturligvis helt op til dig. 


6. Er der forskel på hvor stærke og robuste tavlerne er? Ja det er der naturligvis. En tynd korktavle er ikke lige så stærk som et stort udhængsskab. Men omvendt så behøver det heller ikke at være det idet en korktavle jo er til indendørs brug og bliver stivet af, af en væg så skal udhængsskabet kunne holde til vind og vejr.


7. Findes tavlerne i forskellige farver? Som udgangspunkt er alle vores almindelige whitebord tavler med en tynd aluminiumsfarvet ramme omkring. Men udhængsskabene fås i Sort også og du kan også få en glastavle i både hvid og sort farve. Så der er gode valgmuligheder når det kommer til dette.

opslagstavler
tilbeh_r_til_tavler

8. Er tavlerne magnetiske? Alle vores tavler med whiteboard er med en magnetisk bagplade så du kan bruge dine magneter til disse og hænge noter og dokumenter op på dem. Vores korktavler er ikke magnetiske så her kan du kun benytte tegnestifter eller nåle til at sætte op med. Alle vores udhængsskabe er magnetiske på nær dem der hedder poster bokse. Posterbokse er til plakater og her er der clips der holder plakaten på plads.


9. Har i tavler med lys? Den eneste tavle vi lige pt har hvor der er lys er vores udhængsskab med LED lys


10. Kan man få tilbehør til sine tavler? Ork ja masser. Vi har et kæmpe stort sortiment af penne, tuscher, tavleviskere og alt muligt andet der kan bruges til din nye smarte tavle. er der noget bestemt du savner eller ikke kan finde så er du altid velkommen til at sende os en email eller give os et kald, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig på ven.

Hvor giver det mening at have en tavle?

Det er kun fantasien der sætter grænser, men de mest klassiske steder at have en tavle er på kontoret, i køkkenet eller på børneværelset

Kontoret: Her kan du hænge din kalender, din to-do liste og alt andet arbejdsrelateret, så du har styr på dine sager.

Køkkenet: Her kan en tavle både fungere som en praktisk to-do liste for forældrene samt et sted man kan hænge madplanen og ugens indkøbslister. Derudover kan man hænge sin familiekalender på tavlen. 

Børneværelset: Hvis dit barn elsker at tegne, er det ganske oplagt at have en tavle på væggen. Med en tavle på børneværelset vil dit barn eksempelvis have sjove tegninger hængende ved puslebordet. Så er dit barn underholdt og distraheret, når du skifter barnets ble.

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
  • Prisgaranti
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr