Snaprammer

Snaprammer
Kæmpe udvalg i Snaprammer, Klikrammer, Plakatrammer og tavler. Skifter du ofte de budskaber du har på dine vægge, så bliver det ikke nemmere og flottere, end med disse design rammer. Vi har mange forskellige rammeprofiler og størrelser der vil passe til lige netop din plakat eller budskab. Vores Snapframes & plakatrammer fås både til indendørs og i et vandafvisende udendørs design der er perfekt til det skandinaviske vejr.

Hvorfor Snaprammer passer til så mange plakater. 

  • En Snapramme / Klikramme der findes I lige den størrelse der passer til dit budskab
  • En Snapramme / Klikramme der er nem at udskifte budskabet i
  • En Snapramme / Klikramme der er Konstrueret så den har lang levetid
  • En Snapramme / Klikramme der er lavet til at modstår det skandinaviske vejr
  • En Snapramme / Klikramme der låses så uvedkommende ikke kan tage dine plakater
  • En Snapramme / Klikramme der med garanti får kunderne til at komme ind i din butik

Med en Snapramme får du ikke en nemmere plakatramme til vekslende budskaber. Ramme profilerne er lavet i en god kvalitet der sikrer, at den holder til brug i lang tid.

Sortimentet består af mange forskellige Plakatrammer og klikrammer der hver dækker forskellige behov vores kunder måtte have.

 

Hvornår skal jeg vælge en Snapramme fremfor en ramme med glas ?

  1. Når du skal have en plakatramme hvor du ofte udskifter dine reklamebudskaber
  2. Når du skal have en skifteramme hvor du ikke risikerer at smadre glasset hver gang du skifter budskabet
  3. Når du vil have en billig plakatramme med stor fleksibilitet
  4. Når du vil have en ramme hvor du kan skifte frontpladen billigt og hurtigt

Finder du en snapramme på vores side du kan lide, så kan du være sikker på vi har gjort os umage for at sikre den er i en rigtig god kvalitet. Vi har bevidst fravalgt de billigste kinarammer for at sikre at du får den rigtige kvalitet, og value for money!

Alle Klikrammer kommer igennem vores kvalitetskontrol inden vi sætter dem til salg på siden, netop for at sikre vores kunder mod fejl og mangler, og sikrer du som kunde kan bruge dine Plakatrammer med det samme.

Vi tilbyder Reservedele til stort set alle vores Snaprammer,
så skulle du en dag få brug for en del, har vi altid disse på lager.

Vores Snaprammer kan bruges til rigtigt mange formål. Vi har kunder der bruger rammerne i deres butikker både på vægge og i vinduerne. Vi har kunder der bruger de Vandtætte rammer ude på deres facader og mure. Disse Klikrammer er perfekte til info og budskaber i Såvel Hotel og restaurationsbranchen som på kontor og i det offentlige rum.

Er du i tvivl om hvilken snapramme du skal vælge, står vi altid klar til at guide dig, så du får det rigtige produkt fra start.

Skal du bruge et specialmål på dine snaprammer, så send os gerne en mail med din forespørgsel så svarer vi tilbage med en pris inden for maksimum 24 timer !

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.