Skilteblæk, Penne og Papir

Skilteblæk, Penne og Papir
Find dine kreative sider frem og brug disse kvalitetsprodukter fra Tokyo. Disse produkter kan bruges af alle der vil lave deres eget skilt i hånden. Vi tilbyder Tokyo i 2 versioner, 1 der er Alkohol baseret og 1 der er vandbaseret. Vi kan levere blækket i 5 flotte og superklare farver og det er naturligvis vandfast. Vi kan samtidigt tilbyde et stort udvalg af papir i stort format.

Hvorfor skilteblæk og penne kan gøre dit budskab visuel flot

Når du har et skilt på gaden eller andre steder hvor du gerne vil fortælle et budskab, kan du gøre det ved hjælp af skilteblæk, penne og vores papir i gul eller basis hvid. 

Skilteblæk er en rigtig dekorativ og visuel flot måde at skrive tekster på og få kunderne ind i din virksomhed. 

Du kan finde gul papir eller basis hvid plakatpapir i 50x100 og op til 70x100cm.

Design din eget plakat med flotte farver ved hjælp af vores blæk og penne. 

 

Hvad kan vi tilbyde:

Blæksæt med 8 farver

Pennesæt med 4 feltpenne. Hertil skal du købe skilteblæk 

Farvespray

Alcohol rens på spray tube. Fjerner nemt blæk som er kommet på bordet, gulvet og andre steder. 

Whiteboard pennesæt. 

Hvor kan du bruge skilteblæk og penne?

Blæk og penne kan bruges hvor som helst der er et behov for det. 

I privaten, hvis du vil være kreativ, eller måske har en lille homeshop, kan du også gøre brug af det. Kombiner det med et skilt og sæt det op ved vejen. Så går mulige kunder ikke forbi din biks. 

Virksomheder og institutioner som har noget på hjertet til medarbejder, kunder og borgere, kan også med fordel gøre brug af pennesæt og blæk. 
Børnehaver og skoler vil sikkert få stor gavn af skilteblæk og penne. Kombiner det med vores smarte tavler, til at lave alt muligt kreativt med. 

Hvor som helst, og når som helst kan du bruge blæk og penne til at komme af med et budskab. Det er en billig, sjov og kreativ måde at fortælle og formidle. 

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.