Gadeskilte og A-Skilte

Dit budskab, - vores gadeskilt. Lad synergien starte her!  Vi har samlet et bredt sortiment af billige gadeskilte, sandwichskilte og fortovsskilte. En stor del af vores gadeskilte findes med og uden Logoplader, og vi tilbyder print løsninger til både plakat og logo.

Har du brug for hjælp til design af dine plakater eller logoplade? Skriv eller ring til os, vi hjælper dig med at få det professionelle look på dine gadeskilte


 • A-Skilte

  A-skilte

 • Vindstabile gadeskilte

  Vindstabile skilte

 • Med skrivetavle

  Med skrivetavle

 • Frontplader

  Frontplader

158 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Alu-Line Standard Gadeskilt - 50x70 cm - sølv
  Tilbudspris 414,00 kr Normalpris 498,00 kr Fra 330,00 kr
 2. Alu-Line Standard Gadeskilt - 50x70 cm - sort
  Tilbudspris 458,00 kr Normalpris 638,00 kr Fra 298,00 kr
 3. Alu-Line Standard Gadeskilt - A1 - sort
  Tilbudspris 528,00 kr Normalpris 718,00 kr Fra 358,00 kr
 4. Alu-Line Standard Gadeskilt - 70x100 cm - sort
  Tilbudspris 618,00 kr Normalpris 838,00 kr Fra 418,00 kr
 5. Wind-Sign Waterbase Basic Gadeskilt - A1 - sølv
  Tilbudspris 973,00 kr Normalpris 998,00 kr Fra 898,00 kr
 6. Alu-Line Budget Gadeskilt - A1 - sølv
  Tilbudspris 349,00 kr Normalpris 448,00 kr
 7. Alu-Line Budget Gadeskilt - 70x100 cm - sølv
  Tilbudspris 399,00 kr Normalpris 538,00 kr

158 varer

pr. side
Faldende orden

Gadeskilte og A-skilte til din butik

 

Gadeskilte er vejen frem, hvis du ønsker flere kunder ind i din butik. De placeres der hvor dine potentielle kunder kommer forbi og presenterer dine budskaber lige i øjenhøjde. Mange af de gadeskilte vi kan tilbyde er såkaldte A-skilte der med sine 2 sider og beslag i midten danner et A. En anden type af gadeskilte er de såkaldet Sandwichskilte, der er paneler der er sat sammen hvor du så kan sætte dine plakater på hver side. Mange af denne type skilte er sat på en vippefod der gør dem meget vindstabile. Er foden lavet i plast som en vanddunk kan der fyldes vand eller sand i der øger vægtet og vindstabiliteten betragteligt.

Dette får du når du køber et gadeskilt

Ud over de helt åbenlyse fordele det har at have et gadeskilte stående på gaden lige uden for din butik, kontor eller resturant så er der en lang række punkter der viser hvad det er du i virkeligheden får når du købet et nyt gadeskilt hos os. Vi har gemmem mere end 30 år sammensat Europas største sortiment af gadeskilte så du kan nyde godt af alle vores erfaringer og viden omkring disse. Med et gadeskilt eller A skilt fra os får du:

 • Fremvist dit budskab der hvor kunderne er
 • Et gadeskilt der er afprøvet og i god kvalitet
 • Et gadeskilt med lang holdbarhed
 • Et gadeskilt der beskytter dine budskaber mod vejr og vind
 • Et gadeskilt i den prisklasse som du ønsker
 • Et gadeskilt hvor der kan købes reservedele til
 • Et gadeskilt der præsenterer dit budskab flot og enkelt.
Gadeskilte_og_A-skilte

Der er mange fordele ved et gadeskilt eller a-skilt fra os, her er et par af dem

 • Vi har forskellige gadeskilte til forskellig brug. Vi har også et som passer til din virksomhed
 • Køb gadeskilte med forskellige priser. Vi har både de billige, og de lidt dyrere luksus gadeskilte.
 • Et gadeskilt øger opmærksomhed på dit produkt og fortæller dit budskab.
 • Alle vores modeller er nemme at klappe sammen og flytte eller køre ind på deres hjul

 

Kært barn har mange navne, og gadeskilte endnu flere. Oftest kaldt gadeskilte, A-skilte, sandwichskilte eller fortovsskilte & gågade skilt. Der er mange grunde til at bruge et gadeskilt der øger fokus og dermed din omsætning. Når dit budskab står ved vejen hvor folk færdes, kan det korrekt skrevne budskab øger din omsætning. Et gadeskilt kan bruges igen og igen, og er en nem måde at øge synlighed og skrive tekster som matcher kampagner og tilbud. Gadeskilte er billige og de sammenklappelige A skilte er nemme at flytte rundt med, og mange af luksus varianterne har tilmed hjul monteret. Ønsker du at se vores serie af gadeskilte og A skilte inden du bestemmer dig så kan dette også sagtens lade sig gøre

Hvilken støttelse gadeskilt skal jeg vælge til min butik i Storbyen

papir-st_rrelse-a-format-til-gadeskilte-og-plakatrammer

Gadeskilte i københavn adskiller sig ikke fra gadeskilte i århus eller andre store eller mindre byer. Typisk er det gadeskilte fra 50x70 cm og op til A0 der er mest populære til storbyerne da det giver mulighed for at læse budskabet når man kører langsom forbi i sin bil.
Vores gadeskilte sælges derfor meget ofte til indehavere af butikker i byerne da de passer perfekt til brugernes behov for at blive set. Det er dog meget vigtigt at du lige tjekker vores tekniske guides inden du vælger dit nye gadeskilt da alle størrelser er angivet som plakatmål så er gadeskiltet ofte en del større. Dette kommer nogengange bag på vores kunder og det er ikke billigt at sende skiltene retur hvis det lige kommer bag på 1 at skiltet er så stort.

På oversigten her kan du se hvad størrelse de forskellige plakater har der passer til gadeskiltene. Plakater til gadeskilte finder du desuden lige her 


Det er som tidligere beskrevet vigtigt at du ud over plakatstørrelsen lige overvejer og tjekker hvor stort skiltet er totalt inden du bestiller. Det skulle jo gerne ende ud i at du får et gadeskilt du nemt og hurtigt kan sætte frem og tage ind igen alt efter behov.

 

Hvilket gadeskilt skal du vælge?

De mindste af vores gadeskilte er til A3 plakater eller A2 plakater. Disse gadeskilte er oftest benyttet til at vise vej med en pil på eller som mæglerskilte og tilsalg skilte. Smarte små skilte der er nemme at have med i sin bil.


Gadeskilte og A-skilt i størrelserne 50x70 cm, A1 og 70x100 cm er de skilte der sælges allerflest af. Det er disse skilte der er bestsellere til butikker og virksomheder hvor deres målgruppe er gående eller cyklende forbi deres butik.


De helt store gadeskille til plakater i A0 samt 100x140cm plakater er til de butikker og virksomheder der har meget info de skal have på deres plakater, som f.eks en restaurant der gerne vil fremvise et menukort. Det kan også være butikker der ligger ud til en traffikeret vej hvor budskabet skal være stort så man kan se det fra sin bil når man kører forbi.  


 • Et billigt gadeskilt - se vores sortiment a Aluline standard. De klarer jobbet og koster meget lidt.
 • Et gadeskilt til udenfor eller indendørs brug - skal det være billigt og til indendørs brug så tjek alu line budget
 • Et gadeskilt i et bestemt design, aluminium, stål, træ eller plastik - prøv at tjekke vores filtre ud i venstre side. De hjælper dig på vej.
 • Dit gadeskilt kan leveres i alle farver 
 • Et gadeskilt som formidler dit budskab perfekt
 • En luksus udgave hvor du får dine gadeskilte med hjul og logo der tåler vand, blæst og sne.
 • Alle vores gadeskilte passer sammen med alle former for messeudstyr

 

Vores bedste råd omkring køb og brug af gadeskilte

Vi bliver ofte spurgt til råds fra nye og gamle kunder omkring valg af skilte til deres butik. Så her er nogle af vores bedste råd, helt og aldeles gratis. Det koster naturligvis lidt når man skal ud og investere i et noget nyt, men det kan hurtigt vise sig at den bedste investering i have lavet i lang tid var et eller flere gadeskilte til jeres butik, kontor eller på messestanden. Der findes nok ikke noget der mere effektivt viser dine budskaber frem til potentielle kunder. Det er naturligvis ikke helt ligegyldigt hvilket gadeskilt du vælger, der er temmeligt stor forskel på de forskellige A-skilte, sandwichskilte og fortovsskilte vi har så det er vigtigt at kende forskellene og hvad de kan.

 

 • Søger du et let og billigt gadeskilt? Så tag et kik på vores alu-line serie
  eller aluminium gadeskilte. De er lette, og dermed nemme at transportere.
  Skiltet er udstyret med en snapramme, så dit budskab nemt kan udskiftes.
 • Hvad med vores flotte skilt i trælook? Passer perfekt til at have stående
  ved en cafe eller butik. Med Board Marker kan du løbende skifte dine
  tekster til kunder.
 • Vi kan også klare et robust gadeskilt i stål.
  Med et stål gadeskilt får du et skilt der både er robust og tåler noget vind,
  samt har meget lang levetid. Disse findes i mange forskellige
  udformninger og størrelser.
  Det er også her du finder nogle af vores flotteste
  gadeskilte med logoplade og nogle fås med hjul monteret.
 • Gadeskilte som butiksinventar er også en mulighed. vi har mange der kan bruges både inde og ude

 

Vi har flere smarte løsninger på vindstabile gadeskilte. Wind-line serien har ben hvorpå der er monteret en fjeder. Det betyder at skiltet kan bøje af i vinden, så skiltet ikke vælter. Vores Wind-sign serie er gadeskilte der i stedet for ben har en stor beholder under, hvor man kan påfylde vand eller sand. Beholderen fungerer som en tung fod. Der er fjedre mellem foden og skiltet der igen får skilte til at bøje af i vinden, og dermed vælter det ikke så nemt som traditionelle gade skilte.?
Se her hvorfor det vindstabile gadeskilt er så smart !

 

Søger du et gadeskilt brugt? Vi har ingen brugte gadeskilte til salg på webshoppen, men vi har dog af og til produkter i Restsalg / Outlet. Du kan her finde gadeskilte der er på vej ud af vores sortiment, og derfor har du mulighed for at finde et MEGET billigt gadeskilt. Hvis du ikke ser det i vores Restsalg - Outlet kategori så har vi ikke varen.


Gadeskilte Typer du kan vælge 

170-_-171-Wooden-A-boards
117-Alu-Line-sort-s_lv

Gadeskilte og A-skilte i aluminium

Alu-line eller alu-sign er et af de mest solgte modeller vi fører. Skiltet udmærker sig ved at være let men stadigt robust at håndtere. Skiltet er lavet i et flot stilrent design der gør det passer ind langt de fleste steder. Benene på disse skilte er lavet i 15x30mm firkantrør i aluminium. Der er plastdutter i enden der sikrer det ikkre skrider rundt på underlaget. Klikprofilerne i rammen gør at det er super nemt at skifte sine plakater ud med nye. Det tager ikke mere end 20 sekunder at skifte en plakat, selv hvis man ikke er så rutineret. Profilerne er lavet med 32mm alu profiler der holder godt fast i både plakat og frontplade. Frontpladerne til denne model er lige som til de andre gadeskilte lavet i Antirefleks materiale. Skulle du være uheldig og miste dine frontplader så kan du nemt og billigt købe nye hos os

Vindstabilt gadeskilt / vippeskilt

Wind-sign med waterbase eller wind-line med ben er de absolut bestsælgende inden for vindstabile gadeskilte. Skiltene er beregnet til at stå steder der er udsatte for vind og vejr og det er næsten altid dem vi anbefaler når vores kunder skal have et skilt der kan stå ude altid og som er robust og holdbart. Forskellen på disse 2 typer er helt enkelt om du foretrækker et sandwichskilt med ben eller med en vanddunk i bunden. Begge typer har en sandwichkonstruktion i toppen der er connected til bunden via fjedre. Dette gør at skiltene kan vippe i vinden og derfor også kaldes for vippeskilte. man kan med rette kalde disse skilte for en ægte windmaster. Vi fører 4 forskellige typer af winds sign og 3 typer wind-line. Her er forskellene kort ridset op.


Wind-Sign waterbase modeller

 • Den billigste - Wind-sign water Basic
 • Den nye - Wind sign pro
 • Vi anbefaler -  Wind sign budget - denne har gummiliste indvendigt der forhindrer vand og fugt i at trænge ind til plakaterne 
 • Lux modellen - Wind sign waterbase - kraftigere model, både i fod og skilt / profiler - Til dig der vil have det bedste

Wind-Line modeller

 • Den billige - Wind-line budget
 • Vi anbefaler - Wind-line Basic
 • Lux modellen - Wind-line Lux

som noget nyt har vi også fået et vindstabilt gadeskilt med kridttavle / skrivetavle. Så kan alle jer med restaruanter og cafe'er endeligt have en skrivetavle stående uden den blæser væk.

På toppen af kransekagen har vi vores LED Wind sign waterbase gadeskilt med lys. Den lyser flot op i gadebilledet og for mange af vores kunder har den klart været investeringen værd. Dine budskaber lyser så meget op at dine budskaber træder frem i bybilledet og gør kunderne har meget sværere ved at se dine omkringliggende konkurrenter. 

126-_-129-WindLine-WindSign-Waterbase

Derfor er vindsstabile gadeskilte så effektive

100-_-105-ExpoGotik-ExpoSign

Gadeskilte og A-skilte i stål

Gadeskilte i absolut topkvalitet. Vi tilbyder i kæmpe sortiment af stålskilte med og uden logoplader. Vi har så mange forskellige typer af a-skilte i stål at vi ikke vil liste alle de forskellige typer op her men blot komme med vores 3 bud på hvilken model du bør kigge på hvis du ønsker at købe et nye skilt der er produceret i stål.

Bestseller med logoplade - Expo gotik gadeskilte er 1 af de mest solgte i europa

Bestseller uden logoplade - Expo sign gadeskilte er perfekte til at have med rundt. 

Retro gadeskilt med flotte detaljer - Star antique classic med flot smedejerns top

Lux model med hjul - Expo sign lux er helt klart værd at se nærmere på. Rulles nemt ud på gaden hver morgen


er du det mindste i tvivl hvilket du bør vælge så er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling så hjælper de dig godt på vej.


Tilbehør til gadeskilte og A skilte

Vi har reservedele til alle vores Gadeskilte, og det betyder, at du ikke nødvendigvis skal ud og købe et helt nyt skilt hvis uheldet skulle være ude og du står med et skilt der skal repareres. Du kan under hvert gadeskilt finde tilbehør og reservedele, men skulle du være i tvivl så send os meget gerne en besked så hjælper vi dig med at finde den rigtige del så du igen kan hive kunder ind i din butik.

skal du bruge en frontplade til gadeskilt, så finder du nemt og hurtigt den der passer til dit gadeskilt. Alle vores frontplader er såkaldte antirefleks frontplader der gør at dit budskab kan ses klart og tydeligt uanset hvor på himlen sålen står.

skal du bruge tilbehør til gadeskilte du allerede har eller skal du købe et nyt skilt og ønsker tilbehør med så finder du alt det tilbehør der passer til hvert enkelt skilt ved at klikke på boksen med den grønne pil og teksten - Tilbehør og reservedele. Er du i tvivl om hvilke reservedele og tilbehør der passer til dit gadeskilt så kontakt os gerne så hjælper vi dig med at få det rigtige tilsendt.

Køb dit nye A-skilt eller gadeskilt inkl. plakater og logoprint

Vi tilbyder nu også print og logoprint til alle vores gadeskilte, a-skilte og til salg skilte. Vi printer udelukkende på PET Stayflat film, der er vandfast, og ikke er til at rive fra hinanden. På den måde sikrer du, at du ikke skal printe nye budskaber til dine skilte hver uge, men kan bruge det print du har i meget lang tid. Logo printer vi også gerne til dine gadeskilte med logoplade. Du sender os blot filen så printer og monterer vi dit logo så du modtager et gadeskilt der er klar til brug når du får det. Plakaterne til gadeskiltene finder du nemt som en relateret varer under hvert skilt og ellers så finder du vores billige plakater lige her

hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returet ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr