Gadeskilte og A-Skilte

Dit budskab, vores gadeskilt. Lad synergien starte her.  Vi har samlet et bredt sortiment af billige gadeskilte, A-skilte, sandwichskilte og fortovsskilte. En stor del af vores gadeskilte findes med og uden Logoplader, og vi tilbyder print løsninger til både plakat og logo.

Har du brug for hjælp til design af dine plakater eller logoplade? Skriv eller ring til os, så hjælper vi dig med at få det professionelle look på dine gadeskilte


 • A-Skilte

  A-skilte

 • Vindstabile gadeskilte

  Vindstabile skilte

 • Med skrivetavle

  Med skrivetavle

 • Frontplader

  Frontplader

171 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Combi Sign Standard Gadeskilt med logoplade - A1 - hvid
  Tilbudspris 999,00 kr Normalpris 1.461,00 kr
 2. Wind-Sign Waterbase Budget Gadeskilt - A1 - sølv
  Tilbudspris 1.370,00 kr Normalpris 1.398,00 kr Fra 1.258,00 kr
 3. Expo Gotik Gadeskilt med cykelparkering med logoplade - hvid
  Tilbudspris 999,00 kr Normalpris 1.169,00 kr
 4. Expo Gotik Gadeskilt med cykelparkering med logoplade - sølv
  Tilbudspris 999,00 kr Normalpris 1.461,00 kr
 5. Wind-Sign Pro Gadeskilt - A0 - sølv
  Tilbudspris 1.497,00 kr Normalpris 1.698,00 kr
 6. Alu-Line Standard Gadeskilt - A1 - sort
  Tilbudspris 528,00 kr Normalpris 790,00 kr Fra 394,00 kr

171 varer

pr. side
Faldende orden

Stort udvalg af gadeskilte og A-skilte

Her på siden finder du et kæmpe stort udvalg af gadeskilte og A-skilte til faste lave priser. Vi har gennem mere end 35 år sammensat Europas største sortiment til dig, der har brug for et gadeskilt og A-skilt. Vi har sørget for at trække på al vores opbyggede erfaring og viden om gadeskilte i udvælgelsesprocessen, så du kan købe det helt rigtige A-skilt første gang. Har du brug for rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os. 

Kært barn har mange navne – og gadeskilte endnu flere. Foruden gadeskilt, støder du også på navne som A-skilte, A-buk sandwichskilt, fortovsskilt eller gågade skilt.

Et gadeskilt kan bruges igen og igen, og er en nem måde at øge synlighed og skrive tekster som matcher kampagner og tilbud. Gadeskilte er billige og de sammenklappelige A-skilte er nemme at flytte rundt med, og mange af luksus varianterne har tilmed hjul monteret. Ønsker du at se vores serie af gadeskilte og A-skilte, inden du bestemmer dig så kan dette også sagtens lade sig gøre.

Hvorfor vælge et gadeskilt eller A-skilt?

Et gadeskilt kan hurtigt vise sig at være den bedste investering, du har lavet i lang tid. Uanset om du har en butik, en restaurant, et kontor eller en messestand. 


Gadeskilte og A-skilte er vejen frem, hvis du ønsker flere kunder. Du placerer gadeskiltet der, hvor dine potentielle kunder kommer forbi og præsenterer dine budskaber, menu eller tilbud lige i øjenhøjde. Der er altså mange gode grunde til at bruge et gadeskilt. Det øger nemlig fokus på dit produkt eller din ydelse og fremmer dermed din omsætning.


Mange af de gadeskilte, vi tilbyder er såkaldte A-skilte, der med sine 2 sider og beslag i midten danner et A. En anden type af gadeskilte er de såkaldte sandwichskilte. Sandwichskilte består af to paneler der er sat sammen hvor du så kan sætte dine plakater på hver side. Mange af denne type skilte er sat på en vippefod, der gør dem meget vindstabile. På nogle skilte er foden lavet som en vanddunk i plast, der kan fyldes vand eller sand i. Det er med til at øge vægten på gadeskiltet og gør det betydeligt mere vindstabilt.


Udover de nævnte fordele ved at have et gadeskilt stående på gaden, lige uden for din butik, kontor eller restaurant, får du også:

 • Muligheden for at vise dit budskab lige der, hvor kunderne er
 • Et gadeskilt, der er afprøvet og i god kvalitet
 • Et gadeskilt med lang holdbarhed
 • Et gadeskilt, der beskytter dine budskaber mod vejr og vind
 • Et gadeskilt i den prisklasse, du ønsker
 • Et gadeskilt, hvor der kan købes reservedele til
 • Et gadeskilt, der præsenterer dit budskab flot og enkelt
Gadeskilte_og_A-skilte

4 gode grunde til at købe dit næste gadeskilt eller A-skilt hos Displaylager.dk

 • Vi har forskellige gadeskilte til forskellig brug. Vi har også et som passer til din virksomhed
 • Køb gadeskilte med forskellige priser. Vi har både de billige, og de lidt dyrere luksus gadeskilte
 • Et gadeskilt øger opmærksomhed på dit produkt og fortæller dit budskab
 • Alle vores modeller er nemme at klappe sammen og flytte eller køre ind på deres hjul
papir-st_rrelse-a-format-til-gadeskilte-og-plakatrammer

Hvilken størrelse gadeskilt og A-skilt skal du vælge?

Gadeskilte i København adskiller sig ikke fra gadeskilte i Århus eller landets andre byer. Man vil typisk anvende et gadeskilte fra 50x70 cm og op til A0. A0 er mest populære i storbyerne, da det giver mulighed for at læse budskaber om eksempelvis januarudsalg, når man kører langsomt forbi i bil.

Vores gadeskilte sælges meget ofte til indehavere af butikker i byerne, da de passer perfekt til brugernes behov for at blive set. 

Det er dog meget vigtigt, at du tjekker de tekniske guides under hver enkelt produkt, inden du vælger dit nye gadeskilt, da alle størrelser er angivet som plakatmål. Det gør at gadeskiltets samlede mål ofte er en del større. Sørg derfor for at tjekke, hvor stort gadeskiltet er totalt, inden du bestiller. Det skulle jo gerne ende ud i, at du får et gadeskilt som du nemt og hurtigt kan sætte frem og tage ind, alt efter behov.Men 

På oversigten kan du se, hvilke størrelser plakater, der passer til de forskellige gadeskilte. Du finder selve plakaterne til gadeskiltene lige her.

Find det rigtige gadeskilt og A-skilt til dit behov

De mindste af vores gadeskilte er til A3 eller A2 plakater. Den type skilte benyttes ofte til at vise vej med en pil eller som mæglerskilte og til salg skilte. Altså smarte og små skilte, der er nemme at have med i sin bil. 

Gadeskilte og A-skilte i størrelserne 50x70 cm, A1 og 70x100 cm er de skilte, vi sælger flest af. Det er disse skilte, der er bestsellere til butikker og virksomheder, hvor deres målgruppe kommer gående eller cyklende forbi deres butik.

De helt store gadeskilte til plakater i A0 samt 100x140cm plakater er til de butikker og virksomheder, der har meget information at vise frem. Det kan f.eks være en restaurant, der gerne vil fremvise et menukort. Det kan også være butikker, der ligger ud til en trafikeret vej, hvor budskabet skal være så stort, at man tydeligt kan se det fra bilen, når man kører forbi.

 

Hvad er dine krav til dit næste gadeskilt? 

 • Skal det være et billigt skilt? Se vores sortiment af Alu-line standard. De klarer jobbet som A-skilt og koster meget lidt.
 • Et gadeskilt til udendørs eller indendørs brug? Skal det være let, billigt og til indendørs brug, så tjek Alu-line budget.
 • Et gadeskilt i et bestemt design, f.eks. aluminium, stål, træ eller plastik? Benyt gerne vores filtre i venstre side på siden her, de hjælper dig på vej.
 • Bestemte farver? Dit gadeskilt kan leveres i alle farver.
 • Ønsker du et luksus gadeskilt? Vi tilbyder også gadeskilte med hjul og logo, der også tåler vand, blæst og sne.
 • Et gadeskilt i træ? Det passer perfekt til en cafe eller butik. Med vores Board Marker penne kan du nemt skifte dine tekster til kunderne.
 • Gadeskilte som butiksinventar? Det er også en mulighed. Vi har mange skilte der kan bruges både inde og ude
 • Alle vores gadeskilte passer sammen med alle former for messeudstyr.
117-Alu-Line-sort-s_lv

Typer af gadeskilte og A-skilte

Det er naturligvis ikke helt ligegyldigt, hvilket gadeskilt du vælger. Der er temmeligt stor forskel på de forskellige A-skilte, sandwichskilte og fortovsskilte, vi fører. Derfor er det vigtigt at kende forskellene og hvad de kan.

Aluminium

Alu-line eller alu-sign er et af de mest solgte modeller vi fører. Det er et billigt skilt, som udmærker sig ved at være let men stadigt robust at håndtere. Skiltet er lavet i et flot stilrent design der gør det passer ind langt de fleste steder. Benene på disse skilte er lavet i 15x30mm firkantrør i aluminium. Med er plastendestykker der sikrer det ikke skrider rundt på underlaget. Klik-profilerne i rammen gør at det er super nemt at skifte sine plakater ud med nye. Det tager ikke mere end 20 sekunder at skifte en plakat, selv hvis man ikke er så rutineret. Profilerne er lavet med 32 mm alu profiler der holder godt fast i både plakat og frontplade. Frontpladerne til denne model er lige som til de andre gadeskilte lavet i Antirefleks materiale. Skulle du være uheldig og miste dine frontplader, så kan du nemt og billigt købe nye hos os.

Vindstabile med vippefunktion

Vi har flere smarte løsninger på vindstabile gadeskilte. Wind-line serien har ben hvorpå der er monteret en fjeder. Det betyder at skiltet kan bøje af i vinden, så skiltet ikke vælter. Vores Wind-sign serie er gadeskilte der i stedet for ben har en stor beholder under, hvor man kan påfylde vand eller sand. Beholderen fungerer som en tung fod. Der er fjedre mellem foden og skiltet der igen får skilte til at bøje af i vinden, og dermed vælter det ikke så nemt som traditionelle gade skilte.?

Se her hvorfor det vindstabile gadeskilt er så smart !

Du finder også et vindstabilt gadeskilt med kridttavle / skrivetavle i vores sortiment. På den måde kan også restauranter og caféer have en skrivetavle stående ude, uden den blæser væk. 

 

På toppen af kransekagen har vi vores LED Wind sign waterbase gadeskilt med lys. Den lyser flot op i gadebilledet og for mange af vores kunder har den klart været investeringen værd. Dine budskaber lyser op i bybilledet og gør det nemt for kunderne at se netop din butik. 

 

Søger du et brugt gadeskilt? Vi har ingen brugte gadeskilte til salg her på Displaylager.dk, men vi har dog af og til produkter på vores restsalg/outlet side.Her kan du finde gadeskilte, der er på vej ud af vores sortiment – og derfor har du mulighed for at finde et meget billigt gadeskilt. Hvis du ikke ser det i vores Restsalg - Outlet side, så har vi ikke varen.

Wind-Sign waterbase modeller
 • Den billigste - Wind-sign water Basic
 • Den nye - Wind sign pro
 • Vi anbefaler - Wind sign budget - denne har gummiliste indvendigt der forhindrer vand og fugt i at trænge ind til plakaterne 
 • Lux modellen - Wind sign waterbase - kraftigere model, både i fod og skilt / profiler - Til dig der vil have det bedste
Wind-Line modeller
 • Den billige - Wind-line budget
 • Vi anbefaler - Wind-line Basic
 • Lux modellen - Wind-line Luxz
126-_-129-WindLine-WindSign-Waterbase

Derfor er vindstabile gadeskilte så effektive

100-_-105-ExpoGotik-ExpoSign

Stål

Vores gadeskilte i stål er af absolut topkvalitet. Vi tilbyder i kæmpe sortiment af stål skilte med og uden logoplader. 

Herunder kommer vi med fire bud på A-skilte i stål i forskellige modeller, som du bør kigge på, hvis du ønsker at købe et nyt gadeskilt i stål.

 • Gadeskilt med logoplade – Expo gotik gadeskilte er 1 af de mest solgte i Europa.
 • Gadeskilt uden logoplade – Expo sign gadeskilte er perfekte til at have med rundt. 
 • Retro gadeskilt med flotte detaljer – Star antique classic med flot smedejerns top.
 • Lux model med hjul – Expo sign lux er helt klart værd at se nærmere på. Rulles nemt ud på gaden hver morgen.

Husk reservedele

Uanset hvilket A-skilt eller gadeskilte du vælger, har vi reservedele til det. Det betyder, at du ikke behøver at købe et helt nyt skilt, hvis uheldet skulle være ude og du have repareret et skilt. 

Du kan under hvert gadeskilt finde tilbehør og reservedele, men skulle du være i tvivl, så send os meget gerne en besked så hjælper vi dig gerne.

Skal du bruge en frontplade til gadeskilt, så finder du nemt og hurtigt den, der passer til dit A-skilt eller gadeskilt her hos Displaylager.dk. Alle vores frontplader er såkaldte antirefleks frontplader. Det gør at dit budskab kan ses klart og tydeligt, uanset hvor på himlen solen står.

Er du i tvivl om hvilke reservedele og tilbehør der passer til dit A-skilt og gadeskilt, så kontakt os gerne. Vi står altid klar til at hjælpe. 

Køb dit skilt inkl. plakater og logo print

Vi tilbyder også print og logo print til alle vores gadeskilte, A-skilte og til salg skilte. Vi printer udelukkende på PET Stay flat film, der er vandfast, og ikke er til at rive fra hinanden. På den måde sikrer du, at du ikke skal printe nye budskaber til dine skilte hver uge. 

Vi logo printer også gerne dine gadeskilte med logoplade. Du sender os blot filen, så printer og monterer vi dit logo – og du modtager et gadeskilt der er klar til brug. Plakaterne til gadeskiltene finder du nemt som en relateret vare under hvert skilt. Du kan også finde vores billige plakater lige her. Du kan også tjekke vores store udvalg af plakatrammer.

Køb dit næste gadeskilt hos Displaylager.dk

Der er mange fordele ved at handle hos Skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr. 

 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg