Gadeskilte

Dit budskab, - vores gadeskilt. Lad synergien starte her!  Vi har samlet et bredt sortiment af billige gadeskilte, sandwichskilte og fortovsskilte. En stor del af vores gadeskilte findes med og uden Logoplader, og vi tilbyder print løsninger til både plakat og logo.

Har du brug for hjælp til design af dine plakater eller logoplade? Skriv eller ring til os, vi hjælper dig med at få det professionelle look på dine gadeskilte


 • A-Skilte

  A-skilte

 • Vindstabile gadeskilte

  Vindstabile skilte

 • Med skrivetavle

  Med skrivetavle

 • Frontplader

  Frontplader

Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 161

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 161

Side
pr. side
Faldende orden

Hvorfor gadeskilte kan øge din omsætning!

 

Gadeskilte er vejen frem, hvis du ønsker flere kunder ind i din butik. De placeres der hvor dine potentielle kunder kommer forbi og presenterer dine budskaber lige i øjenhøjde. Mange af de gadeskilte vi kan tilbyde er såkaldte A-skilte der med sine 2 sider og beslag i midten danner et A.

 

Dette får du når du køber et gadeskilt:

 • Fremvist dit budskab der hvor kunderne er

 • Et gadeskilt der er afprøvet og i god kvalitet

 • Et gadeskilt med lang holdbarhed

 • Et gadeskilt der beskytter dine budskaber mod vejr og vind

 • Et gadeskilt i den prisklasse som du ønsker

 • Et gadeskilt hvor der kan købes reservedele til

 • Et gadeskilt der præsenterer dit budskab flot og enkelt.

Der er flere plusser:

 • Vi har forskellige gadeskilte til forskellig brug. Vi har også et som passer til din virksomhed

 • Køb gadeskilte med forskellige priser. Vi har både de billige, og de lidt dyrere luksus gadeskilte.  

 • Et gadeskilt øger opmærksomhed på dit produkt og fortæller dit budskab.

Kært barn har mange navne, og gadeskilte endnu flere. Oftest kaldt gadeskilte, A-skilte, sandwichskilte eller fortovsskilte & gågade skilt. Der er mange grunde til at bruge et gadeskilt der øger fokus og dermed din omsætning. Når dit budskab står ved vejen hvor folk færdes, kan det korrekt skrevne budskab øger din omsætning. Et gadeskilt kan bruges igen og igen, og er en nem måde at øge synlighed og skrive tekster som matcher kampagner og tilbud.  Gadeskilte er billige og de sammenklappelige A skilte er nemme at flytte rundt med,  og mange af luksus varianterne har tilmed hjul monteret. Ønsker du at se vores serie af gadeskilte og A skilte inden du bestemmer dig så kan dette også sagtens lade sig gøre. 

 

Hvilket gadeskilt skal jeg vælge til min butik i Storbyen

Gadeskilte i københavn adskiller sig ikke fra gadeskilte i århus eller andre store eller mindre byer. Typisk er det gadeskilte fra 50x70 cm og op til A0 der er mest populære til storbyerne da det giver mulighed for at læse budskabet når man kører langsom forbi i sin bil. Vores gadeskilte sælges derfor meget ofte til indehavere af butikker i byerne da de passer perfekt til brugernes behov for at blive set.

 

Hvilket gadeskilt skal du vælge?

 • Et billigt gadeskilt

 • Et gadeskilt til udenfor eller indendørs brug

 • Et gadeskilt i et bestemt design, aluminium, stål, træ eller plastik

 • Dit gadeskilt kan leveres i alle farver

 • Et gadeskilt som formidler dit budskab perfekt

 • En luksus udgave hvor du får dine gadeskilte med hjul og logo der tåler vand, blæst og sne.

 • Alle vores gadeskilte passer sammen med alle former for messeudstyr

 

Vi bliver ofte spurgt til råds fra nye og gamle kunder omkring valg af skilte til deres butik. Så her er nogle af vores bedste råd, helt og aldeles gratis :

 • Søger du et let og billigt gadeskilt? Så tag et kik på vores alu-line serie
  eller aluminium gadeskilte. De er lette, og dermed nemme at transportere.
  Skiltet er udstyret med en snapramme, så dit budskab nemt kan udskiftes.

 • Hvad med vores flotte skilt i trælook? Passer perfekt til at have stående
  ved en cafe eller butik. Med Board Marker kan du løbende skifte dine
  tekster til kunder.

 • Vi kan også klare et robust gadeskilt i stål.
  Med et stål gadeskilt får du et skilt der både er robust og tåler noget vind,
  samt har meget lang levetid. Disse findes i mange forskellige
  udformninger og størrelser.
  Det er også her du finder nogle af vores flotteste
  gadeskilte med logoplade og nogle fås med hjul monteret.

 • Gadeskilte som butiksinventar er også en mulighed. vi har mange der kan bruges både inde og ude.

Vi har flere smarte løsninger på vindstabile gadeskilte. Wind-line serien har ben hvorpå der er monteret en fjeder. Det betyder at skiltet kan bøje af i vinden, så skiltet ikke vælter. Vores Wind-sign serie er gadeskilte der i stedet for ben har en stor beholder under, hvor man kan påfylde vand eller sand. Beholderen fungerer som en tung fod. Der er fjedre mellem foden og skiltet der igen får skilte til at bøje af i vinden, og dermed vælter det ikke så nemt som traditionelle gade skilte.?
Se her hvorfor det vindstabile gadeskilt er så smart !

 • Søger du et gadeskilt brugt? Vi har ingen brugte gadeskilte til salg på webshoppen, men vi har dog af og til produkter i Restsalg / Outlet. Du kan her finde gadeskilte der er på vej ud af vores sortiment, og derfor har du mulighed for at finde et MEGET billigt gadeskilt. Hvis du ikke ser det i vores Restsalg - Outlet kategori så har vi ikke varen.
Gadeskilte tilbehør og reservedele

Vi har reservedele til alle vores Gadeskilte, og det betyder, at du ikke nødvendigvis skal ud og købe et helt nyt skilt hvis uheldet skulle være ude og du står med et skilt der skal repareres. Du kan under hvert gadeskilt finde tilbehør og reservedele, men skulle du være i tvivl så send os meget gerne en besked så hjælper vi dig med at finde den rigtige del så du igen kan hive kunder ind i din butik.

skal du bruge en frontplade til gadeskilt, så finder du nemt og hurtigt den der passer til dit gadeskilt. Alle vores frontplader er såkaldte antirefleks frontplader der gør at dit budskab kan ses klart og tydeligt uanset hvor på himlen sålen står.

skal du bruge tilbehør til gadeskilte du allerede har eller skal du købe et nyt skilt og ønsker tilbehør med så finder du alt det tilbehør der passer til hvert enkelt skilt ved at klikke på boksen med den grønne pil og teksten - Tilbehør og reservedele. Er du i tvivl om hvilke reservedele og tilbehør der passer til dit gadeskilt så kontakt os gerne så hjælper vi dig med at få det rigtige tilsendt.

Det bliver bedre endnu!

Vi tilbyder nu også print og logoprint til alle vores gadeskilte, a-skilte og til salg skilte. Vi printer udelukkende på PP film, der er vandfast, og ikke er til at rive fra hinanden. På den måde sikrer du, at du ikke skal printe nye budskaber til dine skilte hver uge, men kan bruge det print du har i meget lang tid.

Som prikken over i’et

 

Gadeskilt tilbud - vi har prisgaranti som sikret du får mest muligt for pengene

Vi har løbende tilbud på vores gadeskilte og a skilte, så kig efter det gule tilbudsmærke så ved du der er mange penge at spare. Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os for et tilbud på det antal skilte du skal bruge. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme ! Nemt og hurtigt, så hvorfor ikke spare de penge!

Vi har alle varer på lager, og sender varen samme dag ved bestilling inden 11.00