Dørskilte

37 varer

pr. side
Faldende orden

37 varer

pr. side
Faldende orden

Køb dørskilte

 

Mange virksomheder og institutioner vil gerne gøre det nemt for deres besøgende at se hvad der gemmer sig bag døren eller hvem kontoret tilhører. Det giver tryghed for dine kunder at vide hvor man er og hvem de forskellige personer er. Vi har de mest anvendte dørskilte på markedet og i mange forskellige størrelser.

Med et dørskilt eller vægskilt fra Displaylager.dk gør du det nemt for kolleger eller kunder at finde det de søger. Vores infoskilte findes i mange forskellige størrelser og de har alle snapramme så du hurtigt kan skifte dit budskab. Disse produkter bruges typisk som dørskilte eller vægskilte men kan i princippet monteres på mange andre flader. Du kan foreksempel også med fordel bruge vores skilte som toiletskilt. Der kræves ikke noget special print for at kunne bruge disse produkter.


Vælg det rette mødeskilt eller navneskilt til døren

Vi fører et ret bredt sortiment af dør- og vægskilte. De kommer i forskellige materialer.

Smarte toiletskilte og wc skilte

På shoppen finder du et bredt sortiment af de kendte toilet og wc skilte. Du kan derfor nemt finde de smarte dør og vægskilte hvor du kan indsætte et stykke papir med f.eks TOILET, eller WC og så med lige præcis den font eller farve du ønsker. Det er super smart og nemt at skifte hvis du bliver træt af det. Du kan på denne måde også lave dit toiletskilt retro hvis det er det du ønsker eller lave det som et toilet skilt med pil. Toiletskilt i træ har vi desværre ikke, men du kan få baggrunden på dit skilt gjort i et klassisk trælook og så med teksten TOILET på.  Vi har også de velkendte ICON figurer af en mand eller kvinde der dermed signalerer hvem toilettet er henvendt til. Uanset om det er det ene eller andet du vælger så får du med garanti et flot toiletskilt. 

Nyt mødeskilt til døren

Vi tilbyder nogle forskellige mødeskilte til døren eller vægmontering og disse findes i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er at de er beregnet til brug med dit eget print. Mødeskiltet er designet så det er super nemt at lave printet til den og udskifte printet efter behov. Vores mødeskilte viser nemt og hurtigt om mødelokalet er ledig eller optaget. Det er lavet så der ikke er noget at være i tvivl om. På mødeskiltet sidder der en skyder du kan skubbe fra side til side der så enten viser rød eller grøn. Vores forskellige mødeskilte passer helt sikkert også til jeres design, og i kan bruge egen print på papir eller folie for at lave jeres eget layout. I bund og grund så handler det jo om at man får lavet et mødeskilt der klart signalerer til modtageren om det er ledigt eller optaget. Der findes ikke noget værre end at brase ind midt i et møde. Det er til stor gene både for dem der afholder mødet men også for ham eller hende der uden at kunne vide det er kommet direkte ind i lokalet. Dette kan undgås med 1 flot mødeskilt i aluminium.
Alle vores mødeskilte kan enten monteres på væg eller dør og det klares på ganske få minutter. Med et skilt ledig/optaget sikrer du nemt at denne slag situationer ikke opstår og det bliver ikke nemmere med et vægskilt som disse.


Dørskilte med genial funktionalitet

Køb et lækkert navneskilt til dør eller væg

Navneskilt er jo mange ting. Hos os er det skilte du kan hænge på din dør eller hænge op på væg. Vi har også nogle navneskilt til bord, hvor du nemt og hurtigt kan udskifte navnet i skiltet. Med et dørskilt fra os viser du dit navn flot frem uanset hvor du placerer navneskiltet. Et navneskilt til dør med selvklæbende klistermærke er ikke noget vi anbefaler, for uanset hvor godt det klæber så har det begrænset levetid og du får grimme mærker på dine døre eller vægge bagefter. Vi anbefaler derfor man bruge de navneskilt til væg du finder her på siden. Navneskiltene er jo ofte det første din kunde eller besøgende ser og det må derfor gerne signalere seriøsitet. Med en velkomst i form af et flot og lækkert navneskilt så er du foran fra start. Husk at det er vigtigt at dine nye navneskilt til dør er tydeligt udformet så der slet intet er at være i tvivl om for den besøgende.Find udgangen med vores flotte EXIT skilte

Her på siden finder du nogle smarte skilteholdere der i hverdagen bruges af hoteller, restauranter, teatre, biografer, skoler, virksomheder og mange flere til bruge sammen med papir eller folie der er udformet som EXIT skilte. Vi sælger med andre ord holdere til dit papir hvor du har printet EXIT på eller brugt et symbol der klar og tydeligt viser at der her er tale om et EXIT skilt eller find nødudgangen skilt. Vores grafiker kan naturligvis sagtens hjælpe dig med at lave et professionelt exit skilt eller et nødudgang skilt. 

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
  • Prisgaranti
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr