Skilte

Udendørs skilte til butik og erhverv

Skilte er og bliver vores store interesse. Derfor tilstræber vi at kunne tilbyde produkter der passer til alle vores nuværende kunder og naturligvis også dig der endnu ikke har handlet hos os. Vores primære fokus er at tilbyde skilte i en kvalitet at det holder til det Skandinaviske klima. Vores målgruppe er er primært skilte til erhverv. Derfor er vores kunder typisk virksomheder og institutioner men vi kan naturligvis også levere skilte til hjemmet. Et er dog helt sikkert: Med et skilt fra os fanger du dine kunders opmærksomhed, og får lavet det salg du så gerne vil have. Skal du have et nyt skilt til butik oog måske endda et skilt med lys, så læs videre her eller klik dig videre ind på de forskellige kategorier vi tilbyder. 

Flotte indendørs og udendørs butiksskilte

Vi tilbyder dig Europas største udvalg af indendørs skilte og udendørs skilte lige her. Vi har udvalgt alle skiltene til at kunne dække et så bredt behov som muligt hos vores kunder, så derfor er det måske ikke alle der falder i din smag. Næsten alle vores skilte er til udendørs brug, men ganske få anbefaler vi kun til indendørs brug. Det kan være pga vægt eller materialevalg der gør dette, eller noget helt andet. Det er altid nøje beskrevet på selve produktet hvis du kigger på den tekniske guide.

170-_-171-Wooden-A-boards
Gadeskilte_og_A-skilte

Udendørs skilte til butik og erhverv

Vores udvalg af udendørs skilte du kan placere foran din butik er helt uhørt stort. Vi har et kæmpe sortiment af skilte til udendørs brug og vi har helt sikkert 1 til dig også. Vores skilte butik har for nyligt også lavet et stort sortiment af covid skilte til butikker for at imødekomme de ønsker og behov alle vores kunder har for at kunne skilte korrekt i forhold til de gældende love og bestemmelser. Alle disse smarte og flotte skilte er lavet for på bedst mulig vis at hive kunder ind i din butik. I denne kategori finder du:

  • Små skilte i A3 og A2 - disse er velegnede som tilsalgs skilte eller billige mæglerskilte
  • Store skilte i 50x70 cm, A1, 70x100 cm, A0 og helt op i 100x140 cm - De største af vores skilte til udendørs brug er vores super robuste men samtidigt billige A-skilte og gadeskilte

Disse skilte udmærker sig specielt ved at de er så lette at stille ud på gaden og så tage ing igen om aftenen inden lukketid. På den måde undgar man tyveri af sit skilt eller lige så slemt at det bliver udsat for hærværk.

Nemt at have med, nemt at sætte op

Vi tilbyder naturligvis også skilte til håndværkere og vi har dem på lager klar til dag til dag levering. Så er du håndværker og mangler et nyt skilt til din byggeplads så send en ordre igennem inden kl 14.00 så har du skiltet i morgen. Vores bilige byggepladsskilte er en bestseller og vi kan levere dem med eller uden plader med enkelt eller dobbeltsidet tryk.  
Disse skilte giver dig den fortjente opmærksomhed på byggepladsen og sikrer at du ikke får problemer med myndighederne omkring korrekt skiltning på byggepladsen. Sørg for at læse anbefalingerne fra Skat så du sikrer du har de relevante oplysninger med på dine skilte.

byggepladsskilte
Prisskilte-Flex-rammer-LogT-holdere

Små skilte til butikker og events

Vores skilteholdere er den perfekte løsning til dig der ønsker et lille skilt du kan placere sammen med din vare, eller på et bord / disk så alle kan se det du ønsker frem i lyset. Budskaberne er nemme at placere i disse skilte og de findes i mange forskellige størrelser af de lidt mindre formater som A9, A8, A7, A6 og A5.

nogle af skilte holderne er med fod der lige giver skiltet den ekstra højde der skal til fir at komme op i læsehøjde. Skiltene er geniale til brug der hvor du stiller dine produkter som f.eks en palle eller på en disk eller et bord. Det smarte ved disse gulv og bordskilte er at de kan placeres alle steder du har brug for det.

Skilte med lys - Bliv set før din konkurrent

Er du træt at dine konkurrenter altid løber med kunderne så bør du se nærmere på vores sortiment af plakatrammer med lys. Med en bagbelyst plakat træder dit budskab klart og tydeligt frem og dine kunder ænser slet ikke de andre der også skilter. Lysrammerne er nemme at bruge da de har klikrammeprofiler der hurtigt og nemt åbnes så du kan skifte plakaten. Vi anbefaler man printer på et medie der er beregnet til lyskasser. Dette for at du får den ønskede effekt. Du kan også se vores store udvalg af almindelige plakatrammer til din butik, kontor eller messestand.

LED-og-Lysdisplays

Super smarte skilte med lys

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr