Skilte


Skilte til butik, erhverv, messer og meget meget mere

 

Skilte er og bliver vores store interesse og vi tilstræber os at kunne tilbyde produkter der passer til alle vores nuværende kunder og naturligvis også dig der endnu ikke har handlet hos os. Vores primære fokus er at tilbyde et skilt der er i en sådan kvalitet at det kan holde til det skandivaviske klima. Vores målgruppe er virksomheder, institutioner men vi kan også levere skilte til hjemmet. skal du have et nyt skilt til butik oog måske endda et skilt med lys, så læs videre her eller klik dig videre ind på de forskellige kategorier vi tilbyder.

 

Find det rigtige skilt

Vi gør meget ud af at vores kunder får det helt rigtige skilt der dækker lige præcis deres behov. nogle af de mest solgte og klassiske skilte vi sælger på vore shop er derfor helt naturligt disse

Udendørs skilte i form af billige gade skilte finder du naturligvis hos os og vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller og størrelser. Disse skilte har vi haft i vores sortiment i mange år, og disse er nøje afprøvet så du som kunde får et skilte du kan bruge i langtid fremover. Produktet er så simpelt at man hverken skal være skiltetekniker eller skiltemaler for at kunne benytte og opstiller disse produkter. Det eneste man skal gøre er at indsætte de plakater man har i forvejen eller som er bestilt med sammen med skiltet. Det er også her du finder nogle af vores skilte i træ

 

Skifteramme finder du hos os i form vores store udvalg af snaprammer / klikrammer der er perfekte til dig der ønsker at  skifte dine budskabar ofte. Denne form for skilte og print der fremvises i øjenhøjde med kunderne er helt perfekt og det er så nemt at skifte sine plakater. vi har også disse skilte med lys, så dine kunder kan se dine budskaber selv i efterårs og vintermørke. 

 

Her på skiltefabrikken kan vi altid lave skiltet så det passer til dig. Det kan være små ændringer eller måske noget der skal laves helt fra bunden. Vores Skilteteknikere står altid klar til at supportere og hjælpe med de spørgsmål du måtte have.

 

Skilte og print

Skal du bruge nogle nye plakater til dit dit gadeskilt eller print til f.eks mæglerskilte eller nye bannere, så er du landet på den rigtige side. Vi kan levere dette til markedets bedste online priser og dette uden at kvaliteten bliver forringet. Vi tilbyder også at lave dit layout for kun 375,- så resultatet bliver professionelt og du slipper for at skulle lege skiltemaler og bruget tid og resourcer på noget du i sidste ende ikke er tilfreds med. Vi sender altid layout til dig du skal godkende inden vi printer dine plakater og bannerer

Da vi udelukkende tilbyder printvarer til de produkter vi fører her på siden så tilbyder vi ikke bil klistermærker eller skilte til postkasse. små printklistermærker kan vi godt levere til f.eks at sætte på siden af vores produkter så man f.eks kan se hvem ejeren er. 

 

Tilbud på dit nye skilt - vi har prisgaranti som sikret du får mest muligt for pengene

Vi har løbende tilbud på vores gadeskilte og a skilte, så kig efter det gule tilbudsmærke så ved du der er mange penge at spare. Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os for et tilbud på det antal skilte du skal bruge. 


hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!
  • Prisgaranti på alle varer -Se mere her
  • Gratis fragt på ordrer over 600,- ekskl. moms.
  • Fri Retur - ved fortrydelse eller ombytning.
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg

  • Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr