Skilte

Udendørs skilte til butik og erhverv

Hos Displaylager.dk tilbyder vi Europas største udvalg af indendørs og udendørs skilte. Vores sortiment spænder bredt og du kan derfor finde udendørs skilte i forskellige kategorier som gadeskilte, lysskilte, byggepladsskilte, galgeskilte, advarselsskilte, A-skilte, mæglerskilte og skilteholdere til f.eks. tilbud, reklamer eller messer.

Du finder også et stort udvalg til indendørs skilte, f.eks. skilte med tekst, dørskilte, menuholdere, bordskilte, skilteholdere m.m.

Skilte er og bliver vores store interesse hos Displaylager.dk. Derfor tilstræber vi at kunne tilbyde produkter, der passer til alle de forskellige behov, vores kunder måtte have. Vores primære fokus er at tilbyde udendørs skilte i en kvalitet, der holder til det Skandinaviske klima. Vi leverer primært skilte til erhverv, men vi kan naturligvis også levere skilte til private. 

Et er dog sikkert: Med et skilt fra Displaylager.dk får du et skilt af høj kvalitet, der fanger du dine kunders opmærksomhed. Skal du have et nyt skilt til butik og måske endda et skilt med lys, kan vi selvfølgelig også klare det.

Flotte indendørs og udendørs butiksskilte i god kvalitet

Vi har udvalgt alle vores skilte nøje, for at kunne dække et så bredt behov som muligt hos vores kunder. Derfor er det måske ikke alle skilte, der falder i din smag. Næsten alle vores skilte er til udendørs brug, men ganske få anbefaler vi kun til indendørs brug. Det kan være pga. vægt, materialevalg eller noget helt andet. Det er altid nøje beskrevet på selve produktet, når du læser den tekniske guide.

170-_-171-Wooden-A-boards
Gadeskilte_og_A-skilte

Fang dine kunders opmærksomhed med et udendørs skilt

Vores udvalg af udendørs skilte, som du f.eks. kan placere foran din butik, spænder bredt over forskellige erhverv. Vi har et kæmpe sortiment af skilte til udendørs brug, og vi har helt sikkert også et til dig og dit erhverv. 

De både smarte og flotte skilte er lavet for på bedst mulig vis at hive kunder ind i din butik. I denne kategori finder du følgende skiltestørrelser:

  • Små skilte i A3 og A2. Disse er velegnede som “til salg”-skilte ellerbillige mæglerskilte.
  • Store skilte i 50x70 cm, A1, 70x100 cm, A0 og helt op i 100x140 cm. De største af vores skilte til udendørs brug er de super robuste, men samtidigtbillige A-skilte og gadeskilte.

Nemme skilte at have med og sætte op

Langt de fleste af vores skilte udmærker sig ved at være lette at stille ud på gaden, og så tage ind igen om aftenen inden lukketid. På den måde undgår du tyveri af dit skilt eller at det bliver udsat for hærværk.

Udendørs skilte til håndværkere og byggepladser

Vi tilbyder naturligvis også skilte til håndværkere og vi har dem på lager klar til dag til dag levering. Så er du håndværker og mangler et nyt skilt til din byggeplads så send en ordre igennem inden kl 14.00 så har du skiltet i morgen. Voresbillige byggepladsskilte er en bestseller, og vi kan levere dem med eller uden plader med enkelt eller dobbeltsidet tryk.  

Regler for skilte

Køber du et byggepladsskilt hos DIsplaylager.dk, giver det dig den fortjente opmærksomhed på byggepladsen og sikrer, at du ikke får problemer med myndighederne omkringkorrekt skiltning på byggepladsen. Sørg for at læse anbefalingerne fra Skat på linket, så du sikrer at du har de relevante oplysninger med på dine skilte.

Der er mange regler for, hvordan og hvor du må benytte skilte. Husk at være opmærksom på dette, inden du køber et skilt. Det er altid tilladt at skilte, hvis du er på din egen grund eller i din egen virksomhed.

Er du privatperson så husk for eksempel, at det ikke er tilladt blot at sætte et skilt op på din kommunale vej uden tilladelse. Ønsker du at placere et skilt på din vej kan du kun gøre dette, hvis det placeres for enden af din private vej (som du bor på) eller i din indkørsel.

Du kan også læse mere om reglerne for skiltning ved at kontakte din pågældende kommune.

Små skilte til butikker og events

Vores skilteholdere er den perfekte løsning til dig, der ønsker et lille skilt du kan placere sammen med din vare, eller på et bord / disk, så alle kan se det. Budskaberne er nemme at placere i denne type skilte og de findes i mange forskellige størrelser af de mindre formater. F.eks. A9, A8, A7, A6 og A5.

Du finder nogle af vores skilteholderne med fod, der lige giver skiltet den ekstra højde der skal til, for at komme op i læsehøjde. Skiltene er geniale til brug, der hvor du stiller dine produkter, som f.eks på en palle eller en disk eller et bord. Det smarte ved disse gulv- og bord butiksskilte er, at de kan placeres alle de steder, du har brug for det. Brochurere kan også virke som en form for transportable skilte, og de er derfor fordelagtige at medbringe til events og udstille dem i enbrochureholder. 

Butiksskilte med lys - Bliv set før dine konkurrenter

Er du træt af, at dine konkurrenter altid løber med kunderne, så bør du se nærmere på vores sortiment afplakatrammer med lys. Med en bagbelyst plakat træder dit budskab klart og tydeligt frem, og dine kunder ænser slet ikke de andre, der også skilter. Lysrammerne er nemme at bruge, da de har klikrammeprofiler der hurtigt og nemt kan åbnes, så du kan skifte plakaten. Vi anbefaler du printer på et medie beregnet til lyskasser for at få den ønskede effekt. Du kan også se vores store udvalg af almindeligeplakatrammer til din butik, kontor eller messestand.

byggepladsskilte
Prisskilte-Flex-rammer-LogT-holdere

Små skilte til butikker og events

Vores skilteholdere er den perfekte løsning til dig der ønsker et lille skilt du kan placere sammen med din vare, eller på et bord / disk så alle kan se det du ønsker frem i lyset. Budskaberne er nemme at placere i disse skilte og de findes i mange forskellige størrelser af de lidt mindre formater som A9, A8, A7, A6 og A5.

nogle af skilte holderne er med fod der lige giver skiltet den ekstra højde der skal til fir at komme op i læsehøjde. Skiltene er geniale til brug der hvor du stiller dine produkter som f.eks en palle eller på en disk eller et bord. Det smarte ved disse gulv og bordskilte er at de kan placeres alle steder du har brug for det. Brochure kan nogle gange også virke som en form for transportable skilte og er derfor fordelagtige at medbringe til events og udstille dem i en brochureholder. 

Super smarte skilte med lys

Køb dit roll up banner hos Displaylager.dk

Der er mange fordele ved at handle ved Skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr.

  • Prisgaranti
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!