Cookie- og Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( gå ind i funktioner i din browser og under internet indstillinger slette disse) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger

Vi indsamler, gemmer og behandler dine oplysninger for den samlede afvikling af dit køb, herunder eventuelt senere ydelser til vores services (for eksempel: ‚Mine præferencer‘), den tekniske administration, egne marketingformål samt til hindring af strafbare handlinger og bedrageri. Dine personfølsomme oplysninger videregives kun til tredjepart for så vidt dette er tilladt ifølge loven, herunder til afvikling af aftaler eller afregning, til marketingformål eller hvis du har indvilliget i dette på forhånd. Som en del af bestillingsafviklingen modtager for eksempel de tjenesteudbydere, der anvendes af os (som f.eks. transportvirksomheder, logistikvirksomheder og banker), de nødvendige data til afvikling af bestilling og ordrer. De således videregivne oplysninger må udelukkende anvendes af vores tjenesteudbydere til opfyldelse af deres opgaver i denne forbindelse.

Anvendelse af dine oplysninger til annonceringsformål

Udover behandlingen af dine oplysninger til afvikling af dit køb hos Displaylager.dk anvender vi også dine oplysninger til de følgende formål: At forbedre din købsoplevelse permanent og udforme den brugervenligt og individuelt til dig; at kommunikere med dig om dine bestillinger samt om bestemte produkter eller marketingkampagner; og at anbefale produkter eller tjenesteydelser til dig, som kunne have din interesse.

Til dette bruger vi forhåndenværende informationer, som eksempelvis bekræftelser af modtagelse og læsning af e-mails, informationer om den enhed, der anvendes af dig, din forbindelse til internettet, operativsystem og platform, dato og tid for besøget på hjemmesiden, eller produkter du har kigget på samt informationer, som vi har modtaget fra dig (herunder automatisk formidlede eller genererede informationer). Derudover anvender vi også din bestillingshistorik.

Du kan til enhver tid helt eller delvist gøre indsigelse mod anvendelsen af dine personfølsomme oplysninger til annonceringsformål, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, som nævnes under Punkt 1 (f.eks. e-mail eller brev) er tilstrækkeligt til dette.

Nyhedsbrev

Til fremsendelse af nyhedsbrevet anvender vi den e-mailadresse, du har angivet, og kræver til dette din bekræftelse på at du, som indehaver af e-mailadressen, er indforstået med modtagelsen.

Skulle du senere hen ikke længere ønske at modtage nyhedsbreve fra os, kan du til enhver tid frasige dig dette, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, (f.eks. e-mail eller brev) er tilstrækkeligt til dette. Du finder naturligvis også et link til afmelding i hvert nyhedsbrev.

Produktanbefalinger via e-mail

Hvis du har gennemført et køb på Displaylager.dk modtager du jævnligt produktanbefalinger fra os via e-mail. Disse produktanbefalinger modtager du fra os uafhængigt af, om du har abonneret på et nyhedsbrev. Vi vil gerne på denne måde give dig informationer om produkter fra vores tilbud, som kunne have interesse for dig på baggrund af dine seneste køb hos os. Såfremt du ikke ønsker at modtage produktanbefalinger eller i det hele taget ikke længere ønsker at modtage annonceringsrelaterede meddelelser fra os, kan du til enhver tid frasige dig dette, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, (f.eks. e-mail eller brev) er tilstrækkeligt til dette. Du finder naturligvis også et link til afmelding i hver e-mail.

Bannerannoncering

Vi bruger også de indsamlede oplysninger under dit besøg til at vise dig såkaldte bannerannoncer. Her drejer det sig om visning af annoncer, som vi tilkobler på tredjepartssider. Dette sker for det meste ved anvendelse af såkaldte cookies eller pixels. Det er vores mål at udforme annoncetilbuddet mere anvendeligt og interessant, og derfor ser du i forbindelse med bannerannonceringen fortrinsvis produkter, som du allerede har set på vores side, eller produkter, som ligner de produkter du har set (såkaldt retargeting). Som en del af bannerannonceringen arbejder vi udelukkende med pseudonyme data; informationer i klart sprog om din person (f.eks. dit navn eller din e-mailadresse) indsættes ikke i cookies.

Konkurrencer, markedsresearch og opinionsundersøgelser

Ved konkurrencer anvender vi dine oplysninger til underretning om gevinster og til annoncering af vores tilbud. Du finder detaljerede indikationer i deltagelsesbetingelserne for den pågældende konkurrence.

Vi anvender derudover dine oplysninger til markedsresearch og opinionsundersøgelser. De oplysninger, der indsamles som en del af markedsresearch og opinionsundersøgelser, anvendes ikke af os til annonceringsrelaterede formål. Du finder detaljerede indikationer (særligt om analyse af dine angivelser) som en del af den pågældende spørgeundersøgelse hhv. der, hvor du foretager dine angivelser. Dine svar på spørgeundersøgelser videregives ikke til tredjepart og offentliggøres ikke.

Du kan til enhver tid helt eller delvist gøre indsigelse mod anvendelsen af oplysninger til markedsresearch og opinionsundersøgelser, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, (f.eks. e-mail eller brev) er tilstrækkeligt til dette. Du finder naturligvis også et link til afmelding i alle e-mails vedrørende spørgeundersøgelser.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@displaylager.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Displaylager.dk
Havrepold 26
6200 Aabenraa
Telefon: 70209096
Email:  salg@displaylager.dk