Windo Displays

  4 varer

  pr. side
  Faldende orden

  4 varer

  pr. side
  Faldende orden

  Guide til Windo Displays

  Et helt nyt skud på stammen er her vores nye sortiment af Windo Displays. Med disse In-store løsninger skubber du dine kunder nærmere købet. Windo Displays er noget af det bedste du kan få og produkterne har været igennem mange års udvikling. Disse Gulv og bord displays er en super god og billig løsning når det kommer til at vise sine budskaber lige der hvorkunderne er. Du kan nemt og hurtigt tilbasse dine budskaber. Det tager ikke mange sekunder at skifte budskabet i disse rammer. Vores Windo displays er perfekte som in-store markedsføring til din butik men kan også bruges til messer, udstillinger og events. Det er et perfekt produkt til at fremhæve dit brand eller budskab.  Desk Windo - super smart og billigt bord display

  Desk windo er vores sortiment af de smarte Windo bord display. Vi kan tilbyde disse i A3 og A3 format eller xA4 til en lang disk eller bord. Budskaberne udskifter du nemt og hurtigt.

  Floor Windo - Et gulvdisplay der giver fuld bvaluta for pengene

  Med et display som disse floor Windo gulv display giver du dine kunder dit budskab lige når de f.eks træder ind i din butik eller foran de varer de står og ser på. Det kan hurtigt vise sig yderst afgørende når dine kunder skal tage stilling til varen. Måske der bare lige skulle et enkelt salgsargument ti lfor at kunden besluttede sig til at købe varen. Det er ikke altid der er langt fra success til fiasko. Med et Display fra Windo er du ihvert fald meget tættere på success.

  hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
  • Prisgaranti
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returet ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

  Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr