Plakatophæng

Plakatophæng
Med et Plakatophæng eller Bannerophæng fra Displaylager.dk er du sikret kvalitet og holdbarhed. Vi har gennem mange år udvalgt de systemer hvor både design, holdbarhed og pris går op i en højere enhed. Vores Billige serier af plakatophæng med snap profil er markedets billigste modeller. som noget helt nyt har vi fået X-ramme og memo rail med i sortimentet. Skal du bruge en størrelse der går ud over standard størrelserne så send os en mail så laver vi det til dig med dine mål.

Værd at vide om Plakat & Bannerophæng

Lækre kvalitets plakatophæng og lister til markedets bedste priser. Plakatlisterne i vores program er lavet med standard mål, men vi kan lave dem i lige præcis den længde du ønsker. 

De lidt tungere aluminium plakatophæng gør at din plakat eller budskab bliver rettet flot ud på væggen og har ikke tendens til at bukke lidt op som man ofte ser det med plakatlister i plastik.

Vores serie af plakatophæng omfatter både indendørs plakat ophæng og de mere robuste udendørs banner ophæng med kraftige aluprofiler og en kvalitet der giver meget lang holdbarhed.

Alle vores plakatophæng og bannerophæng leveres med alt det du skal bruge for at sætte dem op.

Som noget helt nyt har vi i denne kattegori nu fået de klassiske memo rails der gør det nemt at sætte sine noter eller dokumenter op og tage dem ned igen. Den nye X-ramme plakatophæng med klemmer i hjørnerne strækker din plakat flot ud på væggen.

Mangler du også en til at printe din nye plakat, så kan vi også klare dette. kontakt os for yderligere info og priser.

Vi giver prisgaranti på alle produkterne og bestiller du inden 11.00 leverer vi dine varer i morgen