Nyhed
Oval Panel Promodisk Med Logotop
  • På lager
  • Model 718
  • Varenr. 4428
Køb tilbehør

Promodisken over dem alle

 

Denne ovale promo / messedisk med logotop er ideel til at nå ud til dine forbipaserende kunder. Disken er yderst robust og med hjul. Bestiller du print til denne disk så skal du sende os filer både til svøbet omkring disken og til logopladen. Dimensioner på plader osv finder du i vores tekniske guide.

Som standard leverer vi denne messedisk uden print eller med print på PP film og velkro i enderne da dette er super nemt at have med at gøre og det får dine billeder og budskaber til at stå flot og skarpt på disken. Det gør det også nemt og hurtigt at skifte sit print ud med et nyt eller andet. Skulle du ønske print på folie der er monteret på panelet istedet så kan vi sagtens klare dette også. 

 

Hos os kan du bestille både med eller uden print til din disk.

Har du brug for hjælp til dit layout så kan du under din bestilling vælge Grafisk support, så kan vi hjælpe dig med dit layout så du får et flot & professionelt resultat. Har du en printfil klar, så upload denne når du bestiller din disk, Så leverer vi en komplet disk med print og logo. Klar parat til brug. 

 

Har du brug for hjælp ?

Kontakt os i chatten eller ring på vores telefon nr så står vi klar til at hjælpe dig, så du får det du har brug for.