Om os

Velkommen til vores verden af skilte, displays og messeudstyr hos Displaylager Group Aps

 

Hvem er vi?

Displaylager Group Aps er Skandinaviens største grossist af professionelt display og skiltesystemer til butikker, messer, institutioner og private. Du kan kontakte os på telefon 70209096, mandag-fredag fra kl. 8-16 eller på mail salg@displaylager.dk som vi besvarer senest dagen efter modtagelsen.

Det er vores klare mål altid at være kundernes foretrukne leverandør og det sikrer vi ved at :

  • - have den bedste pris på varerne
  • - servicere vores kunder på bedste vis
  • - levere din bestilling hurtigt og effektivt (dag til dag levering)
  • - sikre at vi altid kan levere tilbehør og print til vores produkter
  • - ikke have nogle skjulte gebyrer på varen eller betalingen
  • - tilbyde vores kunder en shop, der er nem at handle på og et betalingssystem, der er sikret med det sidste nye inden for sikkerhed og kryptering

- vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde - udgangspunkt i dig!

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelse- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

 

Bestilling

På www.displaylager.dk kan du bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Du er altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 70707828 eller mail salg@displaylager.dk hvis du ikke ikke har mulighed for at handle på vores webshop. Du er også altid velkommen til at besøge vores lager og showroom på nedenstående adresse.

 

Lager- og showroomsadresse:

Vi kan med over 35 års erfaring i baghånden, hjælpe dig med produkt og marketingsviden der sikrer du vælger de rigtige produkter og løsninger. Denne erfaring bruger vi samtidigt til konstant at tilpasse vores sortiment. Det gør vores sortiment både er tidssvarende, i pænt design og i absolut topkvalitet.

Vi har altid mere end 8000 varenumre på vores lager, der spænder fra gadeskilte, snaprammer, roll-ups, glasvitriner, akryldisplays, brochurestandere og holdere til store flotte messesystemer. Vi kan ud fra vores store lager ved Haderslev hurtigt og effektivt sende varer ud i hele Danmark, dag til dag naturligvis.

De priser du ser på shoppen er med moms eller ekskl moms, alt efter hvilken visning du valgte da du kom ind på vores side. Dette kan du altid ændre i toppen af hver side du besøger. Vi har ingen skjulte gebyrer på hverken varer eller betalingen, så den pris du ser er den pris du betaler.

Da vi ikke er bange for at skilte med at vi har Danmarks bedste priser og gennemskuelighed, giver vi naturligvis vores kunder 100% prisgaranti i hele 3 uger efter du har modtaget varen.

Vi ser frem til også at kunne servicere dig

 

Venlig hilsen

Displaylager Group Aps
Solbakken 22
DK-6500 Vojens

CVR nr.: 36543019