Messevægge

37 varer

pr. side
Faldende orden

37 varer

pr. side
Faldende orden

Eksponer dit brand med profesionelle messevægge

Messevægge er en effektiv måde at opnå større eksponering for dig og din virksomhed.

Nøglen til succes ligger nemlig i at dine kunder kan identificere sig med dit produkt og at de kan se sig selv med produktet. Derfor er det naturligvis meget vigtigt at dine bannere og budskaber tager sig ekstra godt ud på din messe bagvæg. Med en messebagvæg fra DisplayLager sikrer du at du får det helt rigtige professionelle look på din messevæg.


Få Billige messevægge hos DisplayLager

Vi fører et stort sortiment af messevægge, messebagvægge, messediske og andet messeudstyr. Alle vores kunder ved at det koster penge at lave penge, men der er jo ingen grund til at det koster alt for meget! Du kan derfor med fordel bestille din næste messevæg hos os og spare en masse penge på dit markedsføringsbudget.


Selvom vores messevægge er billige lever de fuldt op til vores gode kvalitet. Selve messevæggen er masseproduceret hvilket reducerer kostprisen betragteligt. De Bannere vi producerer er lavet på et tekstilmateriale der er udviklet til at passe perfekt til vores Messebagvægge og som er både billigt og det gengiver farver og detaljer flot. Du kan vælge mellem Decotex med eller uden blockout bagside alt efter det udtryk du ønsker på din bagvæg.Du kan dertil lave matchende brochure, som du kan opstille i en brochureholder.


Mange forskellige messevægge at vælge imellem

Uanset hvad budget du har at arbejde med så har vi en messevæg til dig. Alle Vores messevægge man leveres med eller uden print og du kan nemt og hurtigt bestille nyt print når du skal på messe igen, så du har et nyt flot budskab med. Her er nogle gode tips til valg af din næste messebagvæg


 • Den Billigste: Banner Wall Telescopic - Meget simpel messevæg lavet med teleskopstænger. Nem at transportere og sætte op
 • Den mest solgte: pop-up wall textile - Super flot og prisvenlig. Nem og hurtig at sætte op
 • Den Nye: pop-up wall textile - Super flot og prisvenlig. Nem og hurtig at sætte op
 • Den professionelle - Crown Truss systemet byder på et hav af muligheder. Køb et færdigt system, eller byg dit eget, mulighederne er uendelige.

 

Messsevægge i let men stærk konstruktion

Uanset om du vælger en billigt eller lidt dyrere messebagvæg, så vil vi godt garantere at resultatet bliver lige som du ønsker det. Vi har gennem mange års erfaring lavet et sortiment af messevægge der dækker ethvert tænkeligt behov. Vores Pop-up systemer er unikke og de mest brugte på markedet og vi har gennem årene solgt disse i tusindvis. Så har du set et system som disse kommer de med stor sandsynlighed fra os af. Messevægge er lavet i et let materiale der gør at de nemt kan sætte os og så efterfølgende placeres på din messestand lige præcis der hvor du ønsker det. Det sammenklappelige aluminiumsstel sikrer lang holdbarhed. På stort set alle vores messevægge kan du tilkøbe Spotlights og andet smart ekstraudstyr ligesom du også kan købe andet messeudstyr og roll-ups. Med en dobbeltsidet messevæg sikrer du at dine kunder ser dit budskaber i 360 grader på din stand hvilket giver maksimal synlighed.


Hvorfor handle hos Displaylager.dk i dag?
 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved Skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr