Messediske

28 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Buet Messedisk Med Hvid Topplade
  Tilbudspris 1.428,00 kr Normalpris 2.464,00 kr Fra 1.296,00 kr
 2. Buet Messedisk Med Træplade
  Tilbudspris 1.428,00 kr Normalpris 2.374,00 kr Fra 1.296,00 kr
 3. Pop-up Counter Textile
  Tilbudspris 988,00 kr Normalpris 1.089,00 kr Fra 922,00 kr

28 varer

pr. side
Faldende orden

Din guide til en billig messedisk

Messediske og messebord i mange forskellige designs, der alle har lang holdbarhed og kan bruges igen og igen. Udover et bredt sortiment af messediske kan vi også levere alle med eller uden print. Skulle du have brug for hjælp til at designe dit layout til din messedisk eller messebord hjælper vi dig meget gerne med dette. Så er du sikret et professionelt look på din messedisk. Upload din printfil når du bestiller en disk. Så sørger vi for at din disk bliver leveret klar til at tage i brug. Så bliver det da ikke nemmere. 

På siden finder du en lang række af billige messediske der der udover at kunne bruges på messe også kan benyttes i showrooms, i virksomheden eller mange andre steder hvor behovet er der for at promovere en vare eller ydelse. Du kan også finde meget andet messeudstyr som messevægge og roll-ups.

 

Innovative messediske og messeborde med gode egenskaber 

Når du bestiller dine nye messediske hos os hvad enten det er med eller uden print så er du altid sikret. En stabil messedisk der er afprøvet gennem mange års salg og test. Vi tager hele tiden nye messediske ind i sortiment for at sikre at vi har de bedste på markedet og for at vi kan tilbyde dem til de rigtige priser til dig. Nogle messeborde er mere egnet til print end andre så her kan der også være stor forskel.

  • En messedisk pris der er til at betale sig fra og hvor du får værdi for pengene
  • En messedisk curved eller lige alt efter behov og hvad du foretrækker
  • Et messebord der kan holde til at blive brugt mange gange

 

Vores messediske er et godt valg når du skal på messe eller har andre arrangementer, og du mangler et ståsted hvor du kan samle kunderne og få en snak med dem.  Alle vores messediske er nemme at transportere og sætte op lige der hvor der er brug for dem. Nogle messediske leveres i en taske for nem transport hvor andre leveres i en kasse. Er dette vigtigt for dig skal du lige tjekke det på varen inden du bestiller din disk.

 

Billige demoborde og demodiske med eller uden print

Vores Sortiment af demoborde afspejler det behov der er i markedet for at kunne stille en demodisk op lige præcis der hvor man selv eller ens medarbejdere har behov for at stå og dele ud af f.eks flyers eller anden form for information. Vores demoborde er stabile og tilbydes som udgangspunkt altid med eller uden print. Printet til en demodisk er ikke ret dyrt og kan på alle bordene udskiftes. Nogle demodiske leveres med folieklæb og der er lidt mere arbejde i at udskifte budskabet på disse frem for dem der leveres med PET print. Spørg gerne vores salgsteam hvis du er i tvivl om hvordan din disk leveres og hvilken type print du får med på din demodisk.


Vi tilbyder forskellige messediske, bl.a. 

 • Flex counter messedisk - en god blanding mellem disk og brochureholder til der hvor pladsen er knap
 • Circle disk - en klassisk rund messedisk, der kan foldes sammen så den næsten intet fylder
 • Buet disk - flotte buede messeborde der er stabile og flotte.
 • Disk med logo i top og på selve disken.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig en brugt messedisk, men vi kan levere en meget billig messedisk til markedets skarpeste priser, så du slet ikke behøver købe brugte messediske.Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
   • Prisgaranti
   • Dag til dag levering på alle varer uden print
   • 5 stjerner på Trustpilot
   • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
   • Fast lav fragt på alle ordrer
   • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
   • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
   • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr