Beachflag

Komplette beachflag med fod og print

Beachflag stænger og fødder uden print.Guide til køb af billige beachflag

Vælg imellem Dråbeformet, buet eller firkantede beachflag. Vi har et godt sortiment af både udformninger og størrelser. Gennem mange års salg af event flag har vi sammensat vores program af beach flag så du kan vælge lige præcis det der vil passe ind til din butik eller til det event du skal deltage i. Vi tilbyder 3 størrelser af flag til hver model og det er small, medium og large. Du kan under den tekniske guide ved hver model se hvad målene præcis er for det beachflag du vælger. Har du brug for et billigt beachflag lige nu? Beach flag eller strandflag og eventflag er en enkel og smart måde at vise, at du er her! Med et beachflag får du opmærksomhed og kan øge dit salg. Flagene er perfekte til placering ved butik, kontor, arrangementer, begivenheder og andre events, og hvor som helst du ønsker blikfang. Du får med andre ord øget fokus på dine varer eller service. Alle de beachflag med logo du finder på shoppen er lynhurtige at sætte op og pille ned igen.

Beachflag i lækkert vejrbestandigt materiale

Alle vores beachflag leveres med stænger der kan holde til at være ude i vind med vindstød op til 10 m/sec. Vi anbefaler dog altid at man skal holde øje med vejret da lokale forhold sagtens kan variere fra det man ser i vejrudsigten. Udover at vores beachflag er meget robuste så får du en række gode fordele når du handler dit næste flag hos os.

 • Flag printet på lækkert 110 g Ecotex materiale
 • Mange former og størrelser at vælge imellem
 • Et færdigt beachflag system klar til at sætte op
 • Leveres inkl. taske så du nemt kan have det med

Når du vælger hvilket system du skal have så kan du nemt og hurtigt vælge hvad størrelse du skal have og hvilken type af fod du ønsker der skal følge med. Nemmere bliver det vidst ikke. Alle flag kan sættes på en fod for at bevare stabilitet. Beachflag er nemme at sætte op, og kræver ingen værktøj eller raketviden :) Flere beachflag kan med fordel stilles ved siden af hinanden, og hvis du bestiller flere, opnår du rabat.  Flagene er nemme at transportere og opbevare, da de leveres i en handy og nem taske.


Beachflag med tryk: Hvilket skal du gå efter?

 

Nedenunder er fire forskellige typer beachflag beskrevet der matcher ønsker, behov og pris. Du kan vælge et flag til en skarp og billig pris. Kig og klik i vores galleri og lad dig inspirere. Du kan naturligvis bestille alle vores beachflag med tryk, så det fremviser dit unikke budskab.

Husk at foden skal bestilles separat. 

Mega Outdoor flag: 5 M højt synlig robust beachflag. Er god til det omskiftelige vejr da den holdes med beslag og fod.

 

Udendørs Buet flag: Flag der buer i toppen. Det er vel nok mest solgte beachflag og eventflag. Det er nemt at lave design til.

 

Udendørs Dråbeformet flag: Lidt mindre beachflag i dråbeformet design.

 

Udendørs Firkantede flag: Firkantede flag der nemt viser tekst og billede.

 

Skal du bruge beachflag pris, så ring til os eller send os en email. Så hjælper vi dig gerne med både priser, print spørgsmål og spørgsmål til designet af dine beachflag.
Almindelige flag med logo kan vi også hjælpe dig med på trods af det ikke er i vores standard sortiment her på siden. Send os en mail med info på de flag du ønsker, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Beach flag banner og logo flag er noget af det vi sælger allermest af og vi har mange års erfaring i at producere flag i den rigtige holdbare kvalitet.

Eventflag til alle formål

Du kan med fordel bestille dit nye eventflag hos os. vi har mange års erfaring i udfærdigelse af eventflag til udstillinger, virksomheder ja kort sagt alle former for events. Vores systemer bliver også ofte brugt som strandflag og du kan med de forskellige fødder sikre at dine flag står godt alt efter underlaget.

Gør opmærksom på din butik med strandflag

Strandflag som disse er perfekte idet de er nemme at have med til stranden og de er så super nemme at sætte op og tage ned igen. Dine budskaber skinner klart igennem på de flotte bannere der er lavet i 110 g Ecotex. Printet er gennemfarvet så dit budskab kan ses fra begge sider. Dog naturligvis spejlvendt på den ene side. Det skal man lige være opmærksom på når man designer sit nye smarte strandflag. Undgå at have for meget tekst på dit strand flag, hav istedet et logo eller andet billede på og så en kort tekst hvis nødvendig. 

Få grafisk hjælp til design af dine nye beachflag med tryk

For mange af vores kunder kan det være uoverskueligt at skulle designe et nyt beachflag eller eventflag. Specielt hvis man ikke har en grafiker der kan hjælpe med at designe og rådgive hvordan det skal laves. Men heldigvis har vi grafikere der står klar til at kunne hjælpe dig med at designe dit nye beachflag med logo. Vi kan også sende dig en beachflag skabelon hvis du har en grafiker eller måske du sagtens selv kan lave det klar til tryk.

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr