Beachflag

Komplette beachflag med fod og print

Beachflag stænger og fødder uden print.Guide til køb af billige beachflag

Har du brug for et billigt beachflag lige nu? Beach flag eller strandflag og eventflag er en enkel og smart måde at vise, at du er her! Med et beachflag får du opmærksomhed og kan øge dit salg. Flagene er perfekte til placering ved butik, kontor, arrangementer, begivenheder og andre events, og hvor som helst du ønsker blikfang. Du får med andre ord øget fokus på dine varer eller service. Alle de beachflag med logo du finder på shoppen er lynhurtige at sætte op og pille ned igen.

Vi har standard flag parat til levering. Ønsker du dit eget beachflag med logo og tekst kan vi også levere disse flag, og har du brug for hjælp til opsætning af layout kan vi lave dette fra 375,- dkk,-.

 

Skal du bruge et flag til markedsføring lige nu? Så bestil et af vores flag med teksten “Sommersalg” “Udsalg” eller “Åben”. Vi har hurtig levering og kan levere inden for en til to dage.

 

Alle flag kan sættes på en fod for at bevare stabilitet. Beachflag er nemme at sætte op, og kræver ingen værktøj eller raketviden :) Flere beachflag kan med fordel stilles ved siden af hinanden, og hvis du bestiller flere, opnår du rabat.  

Flagene er nemme at transportere og opbevare, da de leveres i en handy og nem taske.

 

Hvilket beachflag skal du gå efter?

 

Nedenunder er fire forskellige typer beachflag beskrevet der matcher ønsker, behov og pris. Du kan vælge et flag til en skarp og billig pris. Kig og klik i vores galleri og lad dig inspirere.

Husk at foden skal bestilles separat. 

Mega Outdoor flag: 5 M højt synlig robust beachflag. Er god til det omskiftelige vejr da den holdes med beslag og fod.

 

Udendørs Bow flag: Flag der buer i toppen. Flaget kan også sættes på en fod.

 

Udendørs Drop flag: Mindre og nemt beachflag i dråbeformet design.

 

Udendørs Square flag: Firkantet flag der nemt viser tekst og billede.

 

Skal du bruge beachflag pris, så ring til os eller send os en email. Så hjælper vi dig gerne med både priser, printspørgsmål og spørgsmål til designet af dine beachflag.
Almindelige flag med logo kan vi også hjælpe dig med på trods af det ikke er i vores standard sortiment her på siden. Send os en email med info på de flag du ønsker, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Beach flag banner og logo flag er noget af det vi sælger allermest af og vi har mange års erfaring i at producere flag i den rigtige holdbare kvalitet.
 

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.


hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!
  • Prisgaranti på alle varer -Se mere her
  • Gratis fragt på ordrer over 600,- ekskl. moms.
  • Fri Retur - ved fortrydelse eller ombytning.
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg

  • Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr