Messeudstyr

Guide til messeudstyr, messesystemer og din nye messestand

Med det rette messeudstyr fra displaylager.dk er du sikret, at din messestand er flot og indbydende. På den måde er du sikret kundernes opmærksomhed fra det øjeblik de træder ind på messen eller udstillingen. En messestand er jo ikke blot en messestand. Der skal jo mange elementer til at gøre den indbydende, funktionel og bedst af alt skal den gerne kunne bruges igen og igen for at få mest muligt for pengene. En dyr messestand er dog ikke nødvendigvis en bedre stand og din investering kan være spildt hvis ikke du får det rette budskab frem. Vi er hos displaylager eksperter i at lave messestande der er indbydende og flotte og vi har mange års erfaring i at levere de produkter markedet efterspørger.Der findes et hav af forskellige messestand systemer og du kan på vores side finde nogle af markedets mest brugte systemer til brug på messer, udstillinger eller andre events. Du finder hos os et bredt udvalg af store som små systemer hvor nogle er nemme at have med ud og andre kræver lidt mere plads. Vi kan levere alt messeudstyr inkl. print. Det uanset om det er folie eller bannere der skal laves til din nye messestand. Har du brug for hjælp så står vi altid klar til at hjælpe dig videre, så tøv endeligt ikke med at kontakte vores kundeservice.

CROWN_Truss_messesystem

Messesystemer og messeudstyr til enhver smag

Vi har helt sikkert et messesystem der vil falde i din smag. Om det blot er et bannersystem til et enkelt banner eller den helt store forkromede løsning du ønsker så har vi et messesystem til dig. Der er mange årsager til at du skal se godt efter når du køber dit næste messesystem. Her er nogle tips du kan starte med.

 • Med den rette crown truss messestand sikrer du øget opmærksomhed der skaber omsætning
 • Et messe display gør dig synlig på din stand og trækker kunder til
 • En messedisk er nem at håndtere og sætte op og kan bruges med bl.a brochureholdere
 • Disse messe displays og stande er nøje udvalgt og testet, for at sikre den rigtige kvalitet og lange holdbarhed
 • Med en pop-up væg - og disk med logo, billeder og tekst, vil du få messens’ flotteste stand.

Stor udvalg i messetilbehør, messeinventar og reservedele

Vi har gjort meget ud af at kunne tilbyde vores kunder en hel masse ekstra tilbehør til deres messesystemer. Det er i detaljen at det hele ligger, og det er vigtigt at finishen på din messestand er 100% i orden. Du kan derfor med fordel tjekke vores store udvalg af blandt andet brochurestandere ud for at få vist dine brochurer frem på messen eller udstillingen. Til stort set alle messesystemer kan du finde tilbehør såsom spots, brochureholdere og meget mere.


Messeudstyr og Messeinventar gjort tilgængeligt for alle

Mange af vores kunder tror helt fejlagtigt at messeudstyr, messeinventar og messevægge er noget, der er så dyrt, at det enten skal lejes, eller at man hele tiden skal gå på kompromis med sine tanker, ideer og ønsker. Sådan forholder det sig heldigvis ikke hos os. Vi har en masse messeinventar der passer ind på alle messer og udstillinger og det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser for hvad du kan opnå. Vores messeinventar koster kun en brøkdel af hvad andre tager for lignende varer og den eneste forskel er at de kalder deres for skræddersyede løsninger hvor vi kalder det smarte og fleksible standardløsninger. Dertil er det også muligt at medbringe sit gadeskilt - men skal du bruge en messe disk, pop - up væg eller Crown premium display finder du alle disse her. Fælles for dem alle, er at de er hurtig at gå til. Du kan nemt sætte din messe stand op på messer og i showrooms. De er også nemme at pakke ned igen. Kvaliteten er rigtig god hvilket sikrer at de kan bruges igen og igen. Din service, og produkt vil se meget bedre ud, når du er godt forberedt til messer. Brochurer, kataloger og andet informations materiale som er synlig på en messestand, vil give point hos nuværende og kommende kunder. Hvis du mangler brochureholdere kan du finde det her. Her er et stort udvalg af stande og holdere som er fine at have stående fremme.  Du kan også finde et stort udvalg af roll-ups og opslagstavler, som også er med til at skabe opmærksomhed på messen. 


Hvilke messestand design findes der, og hvilke kan vi tilbyde?

 • Crown Premium Display: Det nyeste messesystem vi kan tilbyde er Crown Truss. Afhængig af dit behov, kan crown Truss displays købes i forskellige form og antal. Det er nemt og hurtigt at sætte op, og vil virkelig skabe blikfang på messer eller andre steder, hvor du skal promovere dit produkt.

 • Pop-up væg: En væg som er nem at håndtere. Kan bruges alle steder hvor du vil skabe blikfang. Hurtig og nem at sætte op, og kufferten kan bruges som messedisk med print på fronten.

 • Messedisk: Med denne disk/counter skaber du blikfang. Få dit logo og budskab printet, og sat på disken. Så ved dine kunder ved hvem du er, og kan se dig. Det er en nem måde at skabe genkendelighed og omsætning på.
   
 • Udstillingsvæg: Få dit logo og budskab på en expo væg. Med en expo væg kan du afskærme dit område og fortælle et budskab. Det er en nem og billig løsning. Fylder ikke meget når det er pakket sammen.

Ved brug af flere af produkterne kan du få et professionelt look. Gør brug af Pop-up væg, disk og udstillingsvæg på samme tid. Tryk med dit logo og budskab, vil det gøre din messestand synlig og indbydende.

Hvis du vil gøre det stort og virkelig øge din synlighed, er crown displays løsningen. Byg hurtigt og nemt L-form, U-form, Truss-tårn og hjørne banner.

Opbygning af Crown Truss messesystem

Har du brug for hjælp til messestand design ?

Vi har mange års erfaring i at designe og sammensætte messestande og messesystemer og vi står naturligvis klar til at guide og hjælpe dig med at designe din nye messestand. Vi tilbyder gratis opsætning af Crown Truss messesystemer i vores 3D program så du allerede inden du køber ved 100 % hvordan det kommer til at se ud på messen.  På den måde sikrer vi at vores kunder får lige præcis det de har brug for, og ikke en masse unødvendigt ekstra. Få din messestand inspiration i vores store showroom.

Har du brug for at se produkterne inden du vil gå videre, så er dette naturligvis muligt da vi har et kæmpe stort showroom til rådighed hvor alle vores produkter er sat op så man både kan se og røre. Det er bestemt ikke svært at bygge messestand, når man først har set de løsninger vi kan tilbyde.

Kontakt os gerne på telefon eller mail hvis du er i tvivl eller har brug for vores hjælp. Det er naturligvis helt uforpligtende og ganske gratis.

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr