Messediske

Messediske

Med en messedisk gør du det indbydende for potentielle kunder at komme over og møde dig og se det du kan tilbyde. En messe disk et et must på messer, udstillinger og andre steder hvor der er behov for en Disk til at have visitkort og brochurer stående og hvor der er plads til en snak med kunden. Er du sent ude, så kan vi altid hjælpe dig med en billig messedisk med print.

Messediske

Messediske i forskelligt design, og som kan bruges igen og igen. Med eller uden print. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med print til dine diske. Upload din printfil når du bestiller en disk. Så sørger vi for at din disk bliver leveret klar til at tage i brug. Så bliver det da ikke nemmere. 

Her finder du en lange række af billige messediske der der ud over at kunne bruges på messe også kan benyttes i showrooms, i virksomheden eller mange andre steder hvor behovet er der for at promovere en vare eller ydelse.

 

Hos os får du en Messedisk / messebord med gode egenskaber  : 

En stabil messedisk der er afprøvet gennem mange års salg og test

En messedisk pris der er til at betale sig fra og hvor du får værdi for pengene

En messedisk curved eller lige alt efter behov og hvad du foretrækker

Et messebord der kan holde til at blive brugt mange gange

 

Diske er et godt valg når du skal på messe eller har andre arrangementer, og du mangler et ståsted hvor du kan samle kunderne og få en snak med dem. 

Alle vores messediske er nemme at transportere og sætte op lige der hvor der er brug for dem.

 

Vi tilbyder forskellige messediske, bl.a. 

 - Flex counter messedisk - en god blanding mellem disk og brochureholder til der hvor pladsen er knap

 - Circle disk - en klassisk rund messedisk, der kan foldes sammen så den næsten intet fylder

 - Buet disk - flotte buede messeborde

 - Disk med logo i top

Vi kan desværre ikke tilbyde dig en brugt messedisk, men vi kan levere en meget billig messedisk til markedets skarpeste priser, så du slet ikke behøver købe brugte messediske.

 

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det