Mæglerskilte

Mæglerskilte

 

De klassiske mæglerskilte / Byggepladsskilte og til salg skilte fås nu ved Displaylager.dk med eller uden print. Disse skilte er yderst robuste og kan holde i lang tid. Med Kvalitetfolie er du sikret et Skilt og budskab der kan holde i årevis.

Få dit budskab ud til forbipaserende. Let at stikke i jorden, og med en tilpas dybde der sørger for det bliver stående selv i hård blæst.

Hvorfor mæglerskilte og byggepladsskilte er genkendelige. 

Du kan få Estate mægler skilt som er det mest solgte i Danmark. Vi har to størrelser du kan vælge imellem. Mæglerskiltet kan bruges som byggepladsskilt, eller som et til salg skilt. Skiltet er med andre ord fleksibelt, og kan bruges til mange formål. Vi kan naturligvis levere både rammen og logo pladen, og vi kan også tilbyde billigt print til dit nye mæglerskilt.

Med et mæglerskilt fra Displaylager.dk er du et afgørende skridt nærmere et salg af dit hus eller lejlighed. Mæglerskiltet er udført så det giver maksimalt blikfang.
En ejendomsmægler har mulighed for at brande sin virksomhed via logopladen. 

Et byggepladsskilt vil tydeligt fortælle hvem der bygger og renoverer på en grund eller et hus. Dit logo og firmanavn på et skilt, kan skabe nye kunder. 

Hvad med kvaliteten? 

Estate mæglerskilte er udført i galvaniseret stål der gør det robust og har lang levetid. Skiltet leveres samlet og er lige til at stikke i jorden og tage i brug. Logopladen er hurtig og nem at udskifte når huset er solgt, og et nyt skal sælges.

Vores mæglerskilte er det perfekte valg til brug på både byggepladsskilte eller håndværkerskilte. De tåler at blive sat op igen og igen og igen. 

Skal du bruge skiltet som dit nye håndværkerskilt er der nogle regler for byggepladsskilte man skal overholde. 

Der er flere plusser .. . 

Har du brug for print til dit skilt så hjælper vi dig gerne med dette. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra den grafiske opsætning til print og monteringen af folie.

Vi fører pt. 2 forskellige størrelser af mæglerskiltet som du finder ved at klikke dig ind på produktet.

hvis du er i tvivl om reglerne for skilte til byggepladsen så se evt. vores guide til skilte på byggepladen lige her

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

 Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.