Elefantfødder

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Guide til køb af din næste elefantfod skammel

Man kunne jo dristes til at sige at det er såre simpelt at købe en ny elefantfod skammel, men ofte har vores kunder nu alligevel nogle spørgsmål vi her vil forsøge at synliggøre så du er hjulpet med på vej når du vil købe en ny elefant fod med hjul eller måske helt uden.

En Elefantfod skammel er en super smart skammel der kan rykkes rundt med, og når du stiller dig op på den, står den helt fast. På den måde kan du nemt nå ringbindene på øverste hylde uden at skulle være bange for at falde ned og slå dig. 


Elefantfod skammel i mange farver og størrelser

Vi har et godt udvalg af elefantfødder / stepstool og kan pt levere dem i 4 farver.

Alle på nær den model der hedder Easy er ens så det er sådan set kun farven til forskel. Størrelsen på elefantfoden er den samme på dem alle men du kan se i den tekniske guide hvad de helt præcis måler hvis du har behov for dette.

Du får med en af vores elegante elefantfødder en letvægts sikkerhedstrappe som med sin antislip overflade sikrer du står fast og sikkert. Disse elefantfødder passer perfekt til kontor, lager eller butikken.


Elefantfod størrelse - nå alt på øverste hylde

Vores elefantfødder har den helt rette størrelse der gør du nemt når op på øverste hylde. Pak stigen væk og benyt i stedet en af de smarte elefantfødder vi tilbyder her. Bestiller du i dag inden kl. 14 bliver den sendt i dag så du har den i morgen. Så når småkagerne på øverste hylde ikke engang at blive kolde før end du har fingre i dem.Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
  • Prisgaranti
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr