Ipad Holdere & TV Stand

Ipad Holdere & TV Stand
Hvis du bruger Ipads til fremvisninger og gerne vil sikre den, så er vores Stativer og holdere den optimale løsning. Stativerne fås både til væg montering samt gulv og bord stativer. Disse produkter er oplagte til Showrooms, events, venteværelser eller konferencer og messer. Lad dine kunder nyde funktionaliten og fokuser på salget.

Hvorfor Ipad holdere forlænger Ipads levetid

Kender du den forfærdelige lyd af en Ipad der splintres mod gulvet fordi man var uopmærksom 2 sekunder?

Med en Ipad holder sikrer du at din Ipad ikke bliver vippet på gulvet fordi den ikke sad fast i et Ipad stativ eller holder til Ipad. Du kan også sikre din Ipad med en Ipad holder til væg som består af en holder og et Ipad vægbeslag.

 

Der findes forskellig design til forskellige behov..

Vægholder til ipad kan være en perfekt løsning til hjemmet, hvor din Ipad kan placeres i en holder i køkkenet, hvor du kan læse opskrifter mens du laver mad. Eller børnene kan hygge sig med at se film på den, uden fare for at den lander på gulvet.

Ipad stander, findes med eller uden info holder. Den er perfekt til brug på messer hvor du vil øge opmærksomheden omkring dit budskab. Her vil kunder tydeligt kunne se og læse dit budskab fra din plakat som er placeret over Ipad’en. Samtidig vil de have mulighed for at søge flere oplysninger på din Ipad om dine produkter og service, som er placeret i din Ipad holder.

Det sidste nye vi har ..

Ipad holder til bord, som er perfekt til reception, messer,
venteværelset, mødelokalet eller i det private hjem.
Brug vores bordholder til Ipad til messer og receptioner
vor kunder kan søge informationer, uden at være generet af at skal holde på den.
I hjemmet, hvor du får din Ipad op fra bordet,
så du ikke sidder med din Ipad i en forkert stilling og dermed får smerter i nakken

Gulvstander til Tv. Dette produkt er det klassiske TV stativ på hjul,
vi alle kender fra skoler og mødelokaler, hvor det er vigtigt,
man hurtigt og nemt kan flytte det rundt mellem lokalerne.

Vi har også

Ipad holder til bord, som er perfekt til reception, messer, venteværelset, mødelokalet eller i det private hjem. Brug vores bordholder til Ipad til messer og receptioner hvor kunder kan søge informationer, uden at være generet af at skal holde på den.
I hjemmet, hvor du får din Ipad op fra bordet, så du ikke sidder med din Ipad i en forkert stilling og dermed får smerter i nakken

Gulvstander til Tv. Dette produkt er det klassiske TV stativ på hjul, vi alle kender fra skoler og mødelokaler, hvor det er vigtigt, man hurtigt og nemt kan flytte det rundt mellem lokalerne

Uanset hvilken løsning der falder i din smag kan vi levere en holder der minimerer risiko for en smadret Ipad 

 Produkterne er altid på lager og vi leverer naturligvis dag til dag, og vi giver 3 ugers prisgaranti fra du har modtaget din vare.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det

Bestiller du inden klokken 11:00, har du din vare dagen efter.