Håndspritstandere

Håndspritstandere

Guide til brug af håndspritstandere

Vi har igennem foråret under coronanedlukningen arbejdet på højtryk for at kunne tilbyde håndspritstandere der kunne passe ind i alle de miljøer vores kunder arbejder i. Vi har derfor nu flere forskellige håndspritstandere der fungere som infodisplay samt stander hvor dine kunder og kolleger kan gå forbi og få sprittet hænderne.

Det smarte ved vores håndspritstandere er helt afgjort at de er informative, robuste og nemme at placere lige der hvor du ønkser budskabet frem eller der hvor mennesker samles og kan spritte hænderne af.

med en håndspritstander fra os har du ikke købt et produkt du kun kan bruge nu her de næste par måneder og frem. Du vil på et senere tidspunkt kunne ændre på standeren så den igen passer til dine behov. på vores produktside omkring infodisplays kan du finde en hav af muligheder.

Standere til håndsprit er et produkt der er kommet for at blive. Rigtigt mange mennesker bruger disse nu og vil gøre det i lang tid fremover da adfæren omkring afspritning af hænder har ændret sig redikalt.

tøv ikke med at hive fat i vores kundeservice såfremt du har brug for hjælp til produkterne.