Håndsprit standere

Håndsprit standere

Vi har igennem foråret under coronanedlukningen arbejdet på højtryk for at kunne tilbyde håndspritstandere der kunne passe ind i alle de miljøer vores kunder arbejder i. Vi har derfor nu flere forskellige håndspritstandere der fungere som infodisplay samt stander hvor dine kunder og kolleger kan gå forbi og få sprittet hænderne.

Det smarte ved vores håndspritstandere er helt afgjort at de er informative, robuste og nemme at placere lige der hvor du ønkser budskabet frem eller der hvor mennesker samles og kan spritte hænderne af.

Guide - stander til håndsprit

 Gennem tæt samarbejde med vores producenter samt kunder har vi nu udviklet flere smarte automatisk håndsprit dispenser stander, der sikrer at potentiel covid 19 virus uskadeliggøres ved påsmøring af sprit inden personen rører ved standeren og dermed overføre virus til næste person der rører samme sted. Dette for maksimal sikkerhed for brugeren samt denne omgivelser. Håndspritstandere som disse er blevet uundværlige for virksomheder, institutioner samt hele resturationsbranchen hvor sikkerhed er i højsædet.

 

Hvorfor købe en hånddesinfektion stander

Mange mennesker forstår stadigt ikke vigtigheden af god håndhygiejne, så på steder uden mulighed for at vaske sine hænder regelmæssigt med sæbe er det en absolut nødvendighed at kunne afspritte sine hænder så spredningen af covid 19 corona virus stoppes effektivt.

 

Spritdispenser stander kombineret med effektive budskaber

Når man som leder ønsker budskaber frem er det vigtigt at man placerer disse på steder hvor målgruppen færdes og opholder sig. Det perfekte sted er derfor lige nu sammen med en spritdispenser stander hvor dine kolleger eller medarbejdere ofte kommer forbi. Udnyt derfor muligheden for dette. Vores A4 og A3 klaprammer er perfekte at kombinere med en desinfektion stander og passer pergekte til en berøringsfri håndsprit dispenser som disse.

med en håndspritstander fra os har du ikke købt et produkt du ikke kun kan bruge nu her de næste par måneder og frem. Du vil på et senere tidspunkt kunne ændre på standeren så den igen passer til dine behov. på vores produktside omkring infodisplays kan du finde en hav af muligheder.

Standere til håndsprit er et produkt der er kommet for at blive. Rigtigt mange mennesker bruger disse nu og vil gøre det i lang tid fremover da adfæren omkring afspritning af hænder har ændret sig redikalt.

tøv ikke med at hive fat i vores kundeservice såfremt du har brug for hjælp til produkterne.