Displaylager.dk logo

Dørskilte

Med et dørskilt eller vægskilt fra Displaylager.dk gør du det nemt for kolleger eller kunder at finde det de søger. Vores infoskilte findes i mange forskellige størrelser og de har alle snapramme så du hurtigt kan skifte dit budskab. Disse produkter bruges typisk som dørskilte eller vægskilte men kan i princippet monteres på mange andre flader. Der kræves ikke noget special print for at kunne bruge disse produkter. 

Hvorfor bruge dørskilte ?

 

I virksomheder og på offentlige institutioner er det en rigtig god ide at have flere dørskilte som viser kunderne vej. Skal du bruge et dørskilt til dit kontor, hvorfor så ikke selv designe grafikken til dit dørskilt. Måske du har en god ide, eller gerne vil have et anderledes eller humoristisk dørskilt.  

 

Hvor kan du bruge dørskilte?

Vores billige dørskilte i aluminium kan bruges til alle slags erhverv og hvor der er brug for at skilte med person navne eller hvad de forskellige rum er til. 
Til mødelokaler kan i bruge et dørskilt med grafikken “fri - optaget”. Ved hver enkelt dør som eks. mødelokale, kantine eller toilet som i “WC” kan der være et dørskilt som fortæller, at det er her det foregår.

 

Hvilke farver og design kan du vælge

Vi har to dørskilte at vælge mellem. De er enkle og i tidsløst design. De stjæler ikke blikfang fra selve budskabet, men passer godt ind i ethvert kontorlandskab og erhverv. 

Brug de enkle og billige skilte til dør, som viser vej og markerer hvad der findes bag ved de forskellige døre. Det er også med til at bryde et hvidt og stilrent kontorlandskab, ved brug af et navneskilt og dørskilt.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.

Varen er lagt i kurv!
Gratis Levering
køb for {{formatNumber(499 - Basket.subtotal)}} DKK mere og få FRI fragt