Visitkortholdere

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Visitkortholdere - Flot og professionel branding


Vi tilbyder Skandinaviens største udvalg af visitkortholdere til markedets bedste priser. Når du køber nye visitkort så har du naturligvis en plan om at de skal præsenteres pænt og ordentligt og ikke mindst være lige præcis der hvor dine kunder befinder sig. Dette klarer du nemt med en af vores holdere til visitkort. Visitkort er stadigt en meget vigtig del af en sælgers eller indkøbers værktøjskasse. Det er vigtigt at potentielle kunder altid kan få fingre i dine visitkort, om det så er på kontoret eller på en messe eller i en reception. Ofte har man ikke tid til at snakke med alle potentielle kunder på en messe, men så kan man med fordel placere visitkortholdere rundt om på borde og diske så kunderne kan tage med derfra.


Billige visitkortholdere til bord

Med en visitkortholder til bord fra vores sortiment, sikrer du at der er styr på dine nye visitkort. Således sikrer du, at de ikke blot ligger på en disk eller bord og flyver rundt og falder på gulvet. Vi tilbyder både visitkort holdere i klar akryl eller i sort farve. En visitkortholder i klar akryl gør at dine kunder nemt kan se at det er dit visitkort der er i holderen. Samtidigt vil udfærdigelsen i akryl gøre det til en meget billig visitkortholder. På vores bordmodeller findes der både horisontal og vertikale modeller som du kan vælge imellem. Disse kaldes også visitkortholdere i bredformat og visitkortholdere i højformat. At de er lavet i akryl gør at de er perfekte til at bruge både indendørs og udendørs. køb visitkortholdere i akryl med mange fordele og spar en masse penge allerede idag. 


Visitkortholder i plast til vægophæng

Rigtig mange af vores kunder vælger at købe visitkortholdere til væg de steder hvor der ikke er plad til et bord. Eller hvor der allerede er et bord, men hvor det ikke passer ind med en visitkortholder. Så kan man med fordel købe en visitkortholder til væg. Dermed kan du hænge den på  væggen, eller eventuelt klæbes den på en dør, glasoverflade eller anden plan overflade. Det gør disse visitkort holdere til ophæng meget fleksible og pladsbesparende. Mange af vores visitkortholdere til vægophæng er med flere rum. Derfor egner de sig til steder hvor der er flere medarbejdere der skal have deres visitkort i samme holder.


Prisvenlig udendørs akryl visitkortholder

Vi kan som en af de få på markedet tilbyde dig en udendørs visitkortholder. Den er udstyret med med en bøjle og kan sidde i f.eks en bilrude eller på et skilt så det er nemt for kunderne at få dine kontaktinformationer. Holderen er lavet i akryl med akryllåg. Det betyder, at yderst holdbare og kan tåle det Skandinaviske vind og vejr. Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
  • Prisgaranti
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved Skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr