Visitkortholdere

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Visitkortholder til personlig og professionel branding

En visitkortholder kan både være en holder, som du bruger til at have stående på dit kontor, men det kan også være en holder, som du tager med på messer og konferencer. 

Visitkortet er nemlig stadig en meget vigtig del af en sælgers eller indkøbers værktøjskasse. Det er vigtigt at potentielle kunder altid kan få fingre i dine visitkort, om det så er på kontoret eller på en messe eller i en reception. Ofte har man ikke tid til at snakke med alle potentielle kunder på en messe, men så kan man med fordel placere en visitkortholder på messestanden. Derudover kan man også tilbyde brochure og medringe en brochureholder, så de kan læse mere uddybende om din virksomhed. 


Køb en visitkortholder til dit bord

Med en visitkortholder til bord fra vores sortiment, sikrer du, at der er styr på dine nye visitkort. Således sikrer du, at de ikke flyver rundt og falder på gulvet. Hos Displaylager kan du finde et stort udvalg af visitkortholdere til dit bord. På vores bordmodeller findes der både horisontal og vertikale modeller, som du kan vælge imellem. Disse kaldes også visitkortholdere i bredformat og visitkortholdere i højformat. De er lavet af akryl, så de kan både bruges indendørs og udendørs. Køb visitkortholdere i akryl med mange fordele og spar en masse penge allerede idag. 


Visitkortholder i plast 

Vores visitkortholdere er lavet i plast, akrylplast. På den måde kan de både bruges indendørs og udendørs. Fx kan du få en visitkortholder til udendørs brug.  Den er udstyret med med en bøjle og kan sidde i f.eks en bilrude eller på et skilt så det er nemt for kunderne at få dine kontaktinformationer. Holderen er lavet i akryl med akryllåg. Det betyder, at yderst holdbare og kan tåle det Skandinaviske vind og vejr. 

Hvis du ikke vil have visitkort stående på bordet, kan du også vælge en holder til væggen. 

En visitkortholder med ophæng er meget fleksibel og pladsbesparende. Mange af vores holdere til vægophæng er med flere rum. Derfor egner de sig til steder, hvor der er flere medarbejdere, der skal have deres visitkort i samme holder.

Hvorfor handle hos Displaylager.dk i dag?

  • Prisgaranti
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!