iPad-standere

Tablet holdere forlænger tablettens levetid

Kender du den forfærdelige lyd af en tablet der splintres mod gulvet, fordi man var uopmærksom 2 sekunder?

Med en tablet holder eller en tablet stander sikrer du, at din iPad eller anden tablet ikke bliver vippet på gulvet, fordi den ikke sad fast i et stativ eller en holder. Du kan også sikre f.eks. din Ipad med en tablet holder til væg som består af en holder og et vægbeslag.

Find holdere og standere til netop dit behov

Der findes mange forskellige designs af tablet holdere og tablet standere, der løser hver deres problem. Bliv klogere på det her på siden og vælg den tablet holder eller tablet stander, der passer til dit behov.

Vægholder til tablet

En vægholder til tablets kan være en perfekt løsning til hjemmet. Placer for eksempel din tablet i en vægholder i køkkenet, så du kan læse opskrifter mens du laver mad. Eller lad børnene hygge sig med at se film på Ipad’en, uden fare for at den lander på gulvet.

Tablet stander

Du finder tablet standere med og uden info holder. En info holder til standeren er perfekt til brug på messer, hvor du vil øge opmærksomheden omkring dit budskab. Her vil dine kunder tydeligt kunne se og læse dit budskab fra din plakat, som er placeret over din Ipad eller tablet. Samtidig vil de have mulighed for at læse mere om dine produkter og services på Ipad’en, som er placeret i din tablet stander.

Leder du efter andre holdere og displays, der er perfekte til f.eks. messer eller information på arbejdspladsen? Så tjek f.eks. vores brochureholdere og vores infodisplays

Tablet holder til bord

En tablet holder til bord er perfekt til reception, messer, venteværelset, mødelokalet eller i det private hjem, hvor du bare gerne vil have en optimal placering af din tablet.

Brug vores tablet holder til bord på messer og til receptioner, hvor kunder kan søge informationer, uden at være generet af at skal holde på tabletten.

I hjemmet, kan du bruge tablet holderen på bordet til at få din Ipad op fra bordet, så du ikke sidder med din tablet i en forkert stilling og dermed får smerter i nakken

Vi har også gulvstandere til TV’et 

Dette produkt er det klassiske TV stativ på hjul, vi alle kender fra skoler og mødelokaler, hvor det er vigtigt, man hurtigt og nemt kan flytte det rundt mellem lokalerne. Har du behovet i hjemmet kan gulvstanderen også sagtens bruges her. 

Køb tablet standere og tablet holdere hos Displaylager.dk

Uanset hvilken løsning på en tablet holder, der falder i din smag, så kan vi levere en tablet holder der gør hverdagen nemmere og minimerer risikoen for at ødelægge tabletten.

Vores produkter er altid på lager og vi leverer naturligvis dag til dag, hvis du bestiller inden klokken 14:00.

Hos Displaylager.dk giver vi desuden altid 3 ugers prisgaranti fra den dag, du har modtaget din vare.

Har du et specielt ønske? Kontakt os og få et tilbud

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller har du et specielt ønske, så finder vi ud af det sammen. Kontakt vores kundeservice på tlf. 7020 9096 eller på salg@displaylager.dk

Hvorfor handle hos Displaylager.dk?

  • Prisgaranti – læs mere her
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
  • Fast lav fragt på alle ordrer
  • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved Skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr.