Brochureholdere

101 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Flex Brochurestander - 6xA4 - 21x29.7 cm
  Tilbudspris 575,00 kr Normalpris 599,00 kr Fra 529,00 kr

101 varer

pr. side
Faldende orden

Brochureholdere til væg, bord og gulv

Nu er det endeligt slut med at have løse flyere og brochure liggende alle steder. Med en brochureholder fra Displaylager.dk får du nemt og hurtigt styr på alle dine brochurer, flyers, magasiner osv. Det giver dig også mulighed for at samle dem et sted, hvor dine kunder nemt kan se og få fat i dem.

Hos os finder du Skandinaviens største udvalg af brochureholdere til væg, bord og gulv i mange forskellige størrelser. Fælles for alle vores brochureholdere er, at de er nemme og praktiske at have med at gøre. De hjælper dig med at holde styr på dine brochurer og materialer på en overskuelig og synlig måde. Og så vækker de dine kunders interesse og giver dem mulighed for at læse mere samt tage brochurer og foldere med hjem.

Hvor og hvorfor skal du bruge en brochureholder?

En brochureholder er obligatorisk, hvis du som virksomhed eller institution har behov for at vise brochurer, foldere eller flyers til dine kunder, medlemmer, patienter eller klienter. De skal opdage din brochure og eventuelt få lyst til at tage den med hjem, så de husker på dine budskaber.  

Derfor er en brochureholder aktuel at bruge på messer, i receptioner eller i venteværelser. De skal hjælpe med at vise brochurerne frem på en iøjnefaldende måde og gøre det nemt at snuppe en med på vejen. Derfor anbefaler vi at du placerer din brochureholder tæt ved ind- eller udgange samt der, hvor dine potentielle kunder opholder sig. 

Her på siden vil du finde brochureholdere til væg i alle de gængse formater. Det samme gør sig naturligvis gældende for vores brochurestandere og brochurestativer. Kig meget gerne rundt på siden, se de mange produkter og få overblikket over, hvilke muligheder du har for at få den helt rigtige brochureholder til dit behov. 

Som butik eller virksomhed ønsker du, at kunderne eller de potentielle kunder tager din brochurer med sig, for på den måde at have dig "top of mind" når de skal handle næste gang. Derfor er det også meget vigtigt, at du vælger en brochureholder, der passer til dine budskaber - både i størrelse og udtryk. 

Derfor skal du vælge brochureholdere fra Displaylager.dk

 • Vores brochureholdere er nøje udvalgt til at kunne dække de behov, som vores kunder har for at være iøjnefaldende overfor deres kunder. En brochureholder er ikke kun en holder. Den skal også gerne passe til din virksomheds stil og smag, og derfor er vores udvalg så stort. Vores brochureholdere kan naturligvis også bruges som magasinholder, bladholder, avisholder m.m.
 • En brochureholder vil sikre at dine blade og foldere ikke ligger i et hjørne og samler støv, men i stedet bliver set af kunderne. Dine blade, foldere og brochurer skal ses - og det bliver de i en brochurestander.
 • Holdbarhed sætter alle kunder højt. Vi har gennem mange år udvalgt et sortiment, der sikrer vores kunder god kvalitet. Derfor har vi rigtigt mange forskellige modeller, lige fra den helt billige akryl brochureholder til store, vægmonterede brochureholdere.
 • Ens for alle vores brochureholdere er, at de præsenterer dine budskaber i øjenhøjde på en flot og effektiv måde. Derudover er de både billige og i en ordentlig kvalitet.

Brochureholder til væg: En smart løsning, når du vil udnytte pladsen

Hos Displaylager.dk tilbyder vi en masse forskellige brochureholdere til væg. Du vælger selv om de skal hænges op på dine vægge, døre eller vinduer. Vores vel nok mest populære brochureholdere er vores akryl brochureholder. De er i en god, kraftig kvalitet og hænges nemt og hurtigt op væggen. Vil du bruge en væghængt brochureholder udendørs? Stort set alle vores brochureholdere kan bruges både indendørs og udendørs. Kig gerne efter på hvert enkelt produkt, hvor de står beskrevet. 

Brochureholdere til væg er smarte fordi de kan placeres og gøre deres arbejde uden brug af et bord eller andet. I vores sortiment af væghængte brochureholdere finder du også nogle af de største modeller med mulighed for at holde flest brochure. En brochureholder til væg er robust og stærk i samme øjeblik, den sættes fast på væggen. Vi har et stort sortiment af forskellige brochureholdere, der kan holde rigtigt mange brochurer eller anden form for reklamemateriale du måtte have. De findes i versioner med rigtigt mange rum, typisk i A4 format.

Brochureholdere til bord viser dine brochurer i øjenhøjde

Disse smarte brochureholdere i akryl eller træ passer perfekt til at stille på en disk, bord eller en anden plan flade, hvor dine kunder kommer forbi. De findes i et hav af forskellige typer og størrelser, så der er virkeligt frit valg på alle vores hylder. Vores brochureholdere har enten et eller flere rum alt efter det behov, du måtte have. Det smarte ved en holder med flere rum er naturligvis, at dine forskellige brochurer kan have hver deres plads i holderen. De fleste af vores brochureholdere til bord er lavet i glasklar akryl, der gør at dine brochurer tager sig godt ud.

Brochurestander eller brochurestativ: Når du ønsker fleksibilitet

Vores brede sortiment af brochurestativer og -stander passer ind i alt lige fra butikker, virksomheder, skoler og restauranter til kirker og mange andre institutioner. Brochurestativerne er meget populære, og det er der naturligvis en grund til. I vores sortiment finder du blandt andet vores bladholder samt avisholder. De kan bruges til både aviser, blade og magasiner i A3 og A4. 

Ønsker du at bruge din brochureholder udendørs? Stort set alle vores brochureholdere kan bruges udendørs, da de er lavet i materialer som metal og plast. Husk dog på, at dine brochurer, aviser, foldere eller blade nok ikke tåler altid at stå udendørs.

Brochureholdere i A5, A4 samt både større og mindre formater

Hos Displaylager.dk kan vi hjælpe dig med følgende formater til brochurer:
A6, M65, A5, A4 og A3

M65 er det man kalder for flyer formatet. Der er ikke forskel på brochureholderne i de forskellige serier andet end størrelsen af de brochurer de kan holde.

De mest brugte brochureholdere er formater i A4 og A5, så det er naturligvis til disse størrelser vi har flest holdere. Vær opmærksom på, at det kan være fordelagtigt i forhold til din virksomheds brand-awareness, at du matcher din brochures udseende med eksempelvis dine gadeskilte

Køb din brochureholder hos Displaylager.dk

Der er mange fordele ved at handle ved Skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr.

 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering på alle varer uden print
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
 • Fast lav fragt på alle ordrer
 • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
 • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!