Brochureholdere

100 varer

pr. side
Faldende orden

100 varer

pr. side
Faldende orden

Guide til brochureholdere og brochurestativer til væg, bord og gulv

Nu er det endeligt slut med at have løse flyere og brochure liggende alle steder. Med en af vores brochureholdere får du nemt og hurtigt styr på alle dine Brochurer. Dermed kan du også samle dem et sted hvor dine kunder nemt kan få fat i dem.
Hos os finder du Skandinaviens største udvalg af brochurestativer og brochureholdere. Fælles for alle vores brochureholdere og bruchurestativer er at de er nemme og praktiske at gå til. Med en af disse produkter holder du nemt styr på dine brochurer og materialer på en overskuelig og synlig måde. Dine kunder har mulighed for at læse mere, og tage brochurer og foldere med hjem, som beskriver din service og produkt yderligere. Vi tilbyder et bredt udvalg af netop brochureholdere og brochurestativer til både væg, bord og gulv. Du vil her på siden kunne finde brochureholder til væg i alle de gængse formater. Det samme gør sig naturligvis gældende for vores brochurestander og brochurestativ.

Du ønsker jo som butik eller virksomhed at dine kunder eller potentielle kunder tager din brochure med sig for på den måde at have dig "top of mind" når de skal handle næste gang. Derfor er det også meget vigtigt at du vælger en brochureholder der passer til dine budskaber. 


Derfor skal du bruge brochureholder, brochurestativ og brochurestander

  • Brochureholder er nøje udvalgt til at dække de behov vores kunder har for at kunne være iøjnefaldende. Brochureholdere er ikke bare et produkt til at holde dine brochurer. De skal også gerne passe til din stil og smag, og derfor er udvalget så stort. Vores brochureholdere kan naturligvis også bruges som magasinholder, bladholder eller avisholder.
  • En holder til brochurer vil sikre at dine blade og foldere ikke ligger i et hjørne, samler støv og ikke bliver set af kunderne. Dine blade, foldere og brochurer skal ud og virke. De skal ses - og det bliver de i en brochurestander.
  • Holdbarhed sætter alle kunder højt, og vi har gennem mange år udvalgt et sortiment der sikrer vores kunder dette. Vi har rigtigt mange forskellige modeller lige fra den helt billige akryl brochureholder til store vægmonterede brochureholdere.
  • Ens for dem alle er at de præsenterer dine budskaber i øjenhøjde på en flot og effektiv måde. Derudover er de både billige og i en ordentlig kvalitet.


Brochureholder til væg er en smart løsning når du vil udnytte pladsen

Vi tilbyder selv sagt en masse forskellige brochureholdere du kan hænge op på dine vægge, døre eller vinduer. De vel nok mest populære brochure holdere er vores akryl brochureholder som er i en god kraftig kvalitet. Disse hænges nemt og hurtigt op og bruges som som væg model. Stort set alle kan bruges både inden og udendørs. Disse brochureholdere er smarte fordi de kan placeres uden at du skal bruge et bord eller andet for at bruge dem. Vores brochureholdere til vægmontering er også blandt vores største sortiment og med mulighed for at holde flest muligt brochure. en væghængt holder er robust og stærk i samme øjeblik den sættes fast på væggen. Vi har et stort sortiment af brochureholdere i tråd der er til vægmontering. Disse holdere kan holde rigtigt mange brochurer eller anden form for reklame materiale du måtte have. De findes i versioner med rigtigt mange rum og typisk i A4 format.


Brochureholdere til bord viser dine brochurer lige i øjenhøjde

Disse smarte brochureholdere i akryl eller træ passer perfekt til at stille på en disk eller bord eller en anden plan flade der hvor dine kunder kommer forbi. De findes i et hav af forskellige typer og størrelser, så der er virkeligt frit valg på hylde 1. Vores holdere til brochurer har enten 1 rum eller flere alt efter det behov du måtte have. Det smarte ved en brochureholder med flere rum er naturligvis at dine forskellige brochurer kan have hver deres plads i holderen. De fleste af vores brochureholdere til bord er lavet i glasklar akryl der gør dine brochurer tager sig godt ud når de står på bordet eller disken.


Brochurestander eller brochurestativ er løsningen når du vil have en fleksibilitet.

Vores brede sortiment af brochurestativer passer ind i alt lige fra butikker, virksomheder, skoler, restauranter til kirker og mange andre institutioner. Brochurestativerne er noget af de vi sælger allermest af og det er der naturligvis en grund til. i Vores sortiment af brochurestativer finder du blandt andet vores bladholder samt avisholder. De kan bruges til både aviser, blade og magasiner i op til tabloid størrelse "A3" og A4. 


Vi kan hjælpe dig med følgende formater til brochurer: A6, M65, A5, A4 og A3

Brochurer i A6,M65,A5,A4 og A3. - M65 er det man kalder for flyer formatet. Der er ikke forskel på holderne i de forskellige serier andet end størrelsen af de brochurer de kan holde.
De mest brugte brochureholdere er: Brochureholder A4 og Brochureholder A5, så det er naturligvis til disse størrelser vi har flest holdere.


Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?
   • Prisgaranti
   • Dag til dag levering på alle varer uden print
   • 5 stjerner på Trustpilot
   • Fuld returret ved fortrydelse eller fejlbestilling
   • Fast lav fragt på alle ordrer
   • Vi er E-mærkede og sikrer dig fuld køberbeskyttelse og sikkerhed.
   • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg
   • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr