Crown Premium Displays

Crown Premium Displays
Her er modellerne der skiller sig ud fra mængden. Crown snap frames og LED OUT Box er vores sidste nye serie af rammer, der med deres flotte design og funktionalitet skaber optimal synergi for dine budskaber. Vi har med Crown Truss messesystemet fået et helt unikt messesystem, hvor vi i vores 3d program nemt og hurtigt hjælper dig med at designe din helt personlige messestand. Truss Systemet er produceret i letvægts aluminium der er sammenklappeligt så det fylder minimalt. Samtidigt gør dets unikke design at det er super hurtigt og nemt at stille op og pakke sammen. Der findes allerede et kæmpe udvalg af tilbehør til systemet.

Hvorfor vælge Crown Truss?   

Hvis du skal ha’ bygget et system op til messe og udstilling har vi flere løsninger at tilbyde.

Vores serie af mærket crown premium displays er lavet i Europa med førsteklasses materialer. I kategorien findes mange produkter til at bygge en perfekt Crown Truss stand. Du kan vælge at bygge enkelt, eller give den fuld skrue hvis du vil have blikfang.

Crown Truss er tit set i lufthavne, indkøbscentre og andre steder hvor der er en udstilling. Crown Truss systemet kan ligeledes bruges til messer og events. 

Hvad gør Crown Truss til noget specielt?

Crown truss er en bestseller når det kommer til messe systemer der skal være nemme og hurtige at stille op, og samtidig se super godt ud.

 

 • Med en Crown Truss stand får du et system
  der er modulært opbygget med Aluminium,
  stål og komposit materiale.
  Det er på en gang både let og utroligt stærkt.
 • Truss modulerne kan foldes sammen så de
  er lette at transportere og sætte op.
 • Transporter modulerne i Crown transport
  eller Trolley kasse
  hvor de er godt beskyttet under transport.
 • Truss systemerne er designet så du har
  bannere siddende mellem sektionerne.

Sagt med andre ord så er vores Truss system bygget op rundt om dine budskaber hvilket jo er præcis det funktionen skal være, for det er jo dine budskaber, til dine kunder, der er det vigtigste.

Crown LED og Crown snaprammer

Crown LED Out Box enkelt og dobbeltsidet LED crown ramme er en af de få klik rammer vi anbefaler til udendørs brug. De materialer der er brugt er nøje udvalgt til at kunne modstå det skandinaviske vejr, og det sikrer dem lang holdbarhed. Crown snaprammen gør det super nemt og hurtigt at udskifte dit budskab.

Basis Crown snapramme er en nem løsning når du vil bruge posters og plakater til at informere dine kunder. Crown Snapramme er en alsidig top kvalitets klikramme der kan bruges både inden - og udendørs.

Er du til ekstra gejl?

Hvis du ønsker at gøre mere ud af dit Crown Truss system kan du pifte op med ekstra ting. Hvorfor ikke have en holder til brochurer så dine kunder nemt kan finde og læse om dit produkt og service.
Crown Truss Spot og powerspot vil øge opmærksomheden på dine produkter og udstilling.

 

Har du brug for hjælp til at lave en messestand ?

Vi har med vores unikke 3d program mulighed for sammen med dig at designe din nye messestand eller vægdisplay. Vi designer systemet så det lever 100 % op til dine forventninger til design og funktionalitet. 
En vigtigt del for mange af vores kunder er ofte at systemerne designes så de er lette at transportere og opbevare. Dette er noget mange andre helt glemmer at tage højde for !

 

Hvad kan vi hjælpe dig med når du skal designe din nye messestand ?

 • Vejledning i forhold til størrelse og udseende af din stand
 • vejledning og tegning af din stand i 3D så du kan se hvad du får
 • Hjælp til valg af moduler i forhold til logistik og opsætning
 • råd og vejledning i forhold til tilkøb af moduler til nye og
  eksisterende crown truss systemer

ring gerne til os os hvis du har brug for hjælp på 70209096 eller send os en email på salg@displaylager.dk så er vi klar til at give dig al den hjælp du måtte have brug for.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme.

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller et specielt ønske, finder vi ud af det.