Corona

26 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Håndsprit Dispenser med sensor - til 500 ml
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 549,00 kr
 2. 3-lags mundbind med elastik - 50 stk. per æske
  Tilbudspris 50,00 kr Normalpris 207,00 kr

26 varer

pr. side
Faldende orden

 

Guide til coronavirus skilte og displays

 

Vi har sammensat et sortiment af corona produkter i form af skilte og displays der er med til at viderebringe vigtig og informativ information til kunder og medarbejdere.

Vi har mange andre skilte og displays du kan benytte som corona skilte til butik og som ikke nødvendigvis ligger under disse corona produkter.

Mange af vores corona displays og covid 19 displays og skilte har desuden den fordel at de ud over at informere dine kunder eller kolleger også har en praktisk funktion som f.eks håndspritstander

alle vores corona produkter fungere samtidigt som hold afstand corona skilte og det er jo også primært det resultat mange af vores kunder ønsker.

som corona skilte butik har vi knowhow til at kunne hjælpe dig med at designe de corona skilte til retaurant eller corona skilte til cafe som du lige står og mangler. Tøv derfor ikke med at hive fat i vores kundeservice så er vi altid klar til at hjælpe dig i mål.

Vi kan også hjælpe dig med at designe dine corona skilte så de bliver præcis som du ønsker det. Med et eller flere af disse produkter sikrer du at du overholder de gældende covid 19 regler og du yder en god service over for de besøgende der er på stedet. Står du og mangler print eller designs med Covid-19 og Corona info så kontakt os, vi står klar til at hjælpe dig med at lave det budskab du ønsker.


Er du arrangør eller gæst? 


Uanset om du er arrangør af en større eller mindre begivenhed eller gæst hertil, bør du altid tage de nødvendige coronaforanstaltninger, for undgå at sprede smitte. Det kan til tider være svært at følge med i regeringens anbefalinger. Derfor har vi samlet alle nødvendige informationer du som enten gæst eller eventarrangør bør kende til. 


Skal du afholde et arrangement, kan du læse mere om hvilke foranstaltninger du bør foretage dig i dette indlæg. Er du gæst til et arrangement kan du blive klogere på hvordan du undgår at sprede eller blive smittet lige her.

 

Hvorfor handle hos Displaylager.dk idag?

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 5% rabat på din ordre!
  • Prisgaranti på alle varer -Se mere her
  • Gratis fragt på ordrer over 600,- ekskl. moms.
  • Fri Retur - ved fortrydelse eller ombytning.
  • Dag til dag levering på alle varer uden print
  • Ingen gebyrer eller skjulte tillæg

 

Der er mange fordele ved at handle ved skandinaviens største lager af skilte, displays og messeudstyr