Butiksinventar

Butiksinventar
Vores produktgruppe inden for butiks inventar afspejler de ønsker og behov der er på markedet for stativer der indbyder til salg. Placer shopline stativerne strategisk og oplev hvordan kunder impulskøber dine varer i langt højere grad end tidligere. Produkterne er yderst stabile og tåler butiksmiljøet. Ipad holdere og tv standere er også en stor del af dette program sammen med vores afspærringsstolper.

Hvorfor salgsstativer øger din omsætning 

Hvis du leder efter salgsstativer til din butik, så kan vi tilbyde flere slags modeller

Du finder bl.a. salgsstativ til firkantede og runde kurve med plads til flere antal kurve 

Er perfekt til butikker hvor f.eks grønt & frugt kommer i kurve til opbevaring, og op på et stativ hvor det skaber blikfang. Når dine kunder ser varerne flot presenteret er der samtidigt større chance for de købe produkterne.

På nogle af stativerne er der en logoplade hvor du kan få dit logo og firmanavn trykt på. Der er også en A4 plade på nogle af stativerne, som du kan bruge til prisskiltning eller andet tekst og grafik. 

Har du restsalgs varer kan du med fordel komme dem i kurve, så kan kunder rode i fred og ro i dine kurve, og udvælge de varer de gerne vil købe. 

 

Hvad med Zinkspande til brug på slagsstativer

Zinkspande er også en praktisk og smart måde at opbevare varer på. 

Vi har zinkspande til stativer, hvor du kan vælge mellem hvor mange zinkspande du ønsker på et stativ. 

 

Hvad tilbyder vi:

Salgsstativ med plads til 3 - 12 eller 16 zinkspande

Salgsstativ med plads til 4 - 8 eller 10 runde kurve 

Salgsstativ med plads til 4 firkantede kurve

 

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.