Brochurestandere

Brochurestandere

Hvorfor brochurestandere er den rigtige løsning 

Med en brochurestander eller brochurestativ sikrer du, at dine budskaber bliver vist når dine kunder er på besøg i din virksomhed eller færdes et offentlig sted.

Vores justerbare brochurestandere sikrer, at dit budskab altid er i øjenhøjde, og kan blive set af dine kunder.
Alle vores standere er alle lavet i kvalitets materiale som aluminium og akryl, hvilken får dem til at fremstå lækre og moderne.

Mange af brochurestanderne dækker indtil flere formål på en gang. Bl.a. en  multistand der har plads til både plakat, og har op til flere holder til brochurer. Vælg efter det antal forskellige brochurer og foldere du gerne vil udstille.  

Hvorfor det er en god ide at investere i brochurestativer ?

  • Med en brochurestander holder du dine brochurer samlet 1 sted
  • Det er nemt for kunder og medarbejdere at finde brochurerne
  • Det er en flot og funktionel måde at fremvise sine brochurer og flyers
  • Forlænger levetiden på dine brochurer og foldere betragteligt

 

Hvad er der at vælge imellem?

Vi har rigtig mange brochure standere at vælge mellem i forskellige størrelser og varianter. Vi kan tilbyde alt fra en enkel brochureholder til det mere komplekse med større muligheder.
Du finder et bredt udvalg af standere til brochurer, foldere, plakater, banner og magasiner.
Vi har mange forskellige standere med plads til en eller flere brochurer. Alle vores brochurestandere kan leveres med holder i forskellige størrelser, så de passer til lige præcis dine brochurer og budskaber.

 

Af varianter kan vi bl.a. tilbyde en multistander med forskellige mål. Mini multistand med dobbeltsidet plade med plads til plakater i størrelsen A2,A3 og A4. Med A4 brochureholder.

En stander med bannerskinne fra 40 cm til 70 cm bred, og op til 180 cm høj.
Med fire A4 hylder der er monteret på standeren.

Multistand med logoplade i toppen af den 190 cm store stand. Har otte hylder til  A4, A5 og M65.

Multistander enkelsidet med fire eller dobbeltsidet med otte skrå A4 hylder.

Hvad med design og farver?

Farven er neutral og egner sig godt til ethvert kontormiljø. Aluminium, akryl, pulverlakeret sort og grå er de farver du finder i vores sortiment. Med dine brochurer og materialer i vil det skabe blikfang, og du er sikret at dine brochure er det bærende, og det som får kundernes opmærksomhed.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge? Vi leverer gratis når du køber for 998,-

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.