Brochureholdere Til Bord

Brochureholdere Til Bord

Hvorfor Brochureholdere til Bord er praktiske 

 

Med en brochureholder til bord er du sikret at dine informationsmaterialer ikke ligger og flyder, samler støv, bliver brugt som arkiverings papir eller smidt i papirkurven.

 

Med en bord holder til brochurer kommer de omgivelser dine kunder og medarbejdere færdes i, til at se professionelle og overskuelige ud.

Du, og dine kunder vil have nemt ved at finde materiale der omhandler dit produkt og hvad du tilbyder.

Med en bordmodel til brochurer, vil dit informationsmateriale være nemt tilgængelige for dine kunder og dig selv altid.

Hvilken brochureholder til bord kan du vælge?

Vores brochureholder til bord findes i forskellige varianter og størrelser.  

  • A4

  • A5

  • M65 (til flyers)

 

Vi tilbyder også modeller med flere lommer i. Så kan du komme forskellig materiale i en holder, og komme af med flere budskab til dine kunder.
 

Lige nu kører vi en skarp pris på vores brochurekarrusel hvor der er ni lommer i. Den er perfekt til et venteværelse, eller andre steder hvor der er mange forskellige brochurer og folder.

 

Hvad med design og farver?

Du kan få dem i akryl i frosted look, samt sprøjtestøbt der giver en klar gennemsigtig farve. Det er et enkelt design, som passer ind i enhver virksomhed og institution. Med dine brochurer og materialer i vil det skabe blikfang, og du er sikret at dine brochure er det bærende, og det som får kundernes opmærksomhed.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det