Brochureholdere

Brochureholdere
Stort udvalg af Brochureholdere til mange forskellige formål. Vi har alt fra de helt almindelige brochureholdere til  magasin holder og avis holder.  Her finder du brochure displays  til ethvert formål. Vores  Brochureholdere findes i mange forskellige størrelser så de passer til netop dine brochurer, tidsskrifter, blade, aviser og magasiner.

Hvorfor investere i brochureholdere

En brochureholder er nem og praktisk at gå til. Den holder styr på dine brochurer og materialer på en overskuelig og synlig måde. Dine kunder har mulighed for at læse mere, og tage brochurer og foldere med hjem, som beskriver din service og produkt yderligere.
En infostander kan placeres udenfor, hvor den kan fortælle om “dagens ret”, som menukort eller om arrangementer i en forening.

Med en brochureholder er du lige i øjenhøjde med dine kunder, og det giver dig mulighed for at få kunderne ind i butikken. Vi har også brochureholdere til dine behov.
 

Om det skal være :

 • Til udendørs brug, hvor du kan komme brochurer og information i  
 • Væghængt holder, fylder ikke meget og er nemt at gå til hånde med  
 • Brochurestander, ophængt eller fritstående hvis du har meget
  informations materiale  
 • Som bordholder, stil den ved disken og dine kunder
  kan tage materiale med hjem

Hvad end dit behov er, har vi forskellige brochureholdere at tilbyde.

Hvad gør en brochureholder?

Brochureholder er nøje udvalgt til at dække de behov vores kunder har for at kunne være iøjnefaldende. Brochureholdere er ikke bare et produkt til at holde dine brochurer, men de skal passe til din stil og smag, og derfor er udvalget så stort. Vores brochureholdere kan naturligvis også bruges som magasin holder, bladholder eller avis holder.

En holder til brochurer vil sikre at dine blade og foldere ikke ligger i et hjørne, samler støv og ikke bliver set af kunderne. Dine blade, foldere og brochurer skal ud og virke. De skal ses - og det bliver de i en brochurestander.

Holdbarhed sætter alle kunder højt, og vi har gennem mange år udvalgt et sortiment der sikrer vores kunder dette. Vi har rigtigt mange forskellige modeller lige fra den helt billige akryl brochureholder til store vægmonterede brochureholdere.

Ens for dem alle er at de præsenterer dine budskaber i øjenhøjde på en flot og effektiv måde og tilmed er de både billige og i en ordentlig kvalitet.

Der er mange forskellige design at vælge mellem:

Er du ude efter brochureholder til væg,
en enkel brochureholder eller brochureholder til A4 og A3,
eller udendørs brochureholder har vi flere forslag:

 • A4 brochureholder

 • A3 Avisstande

 • Vægholder

 •  Bordholder

 •  Info stander til eks. menukort 

Her kan du se vores store sortiment i akryl brochureholdere

Skal du bruge en brochurestander der er både flot og fleksibel så er det vores Multi Stand Displays du skal kigge nærmere på

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge
med det samme.

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller et specielt ønske, finder vi ud af det.