Beachflag

Beachflag

 

Gå sommeren i møde - skab opmærksomhed med disse smarte beachflag. Med et beachflag får du blikfang der skaber synlighed for dig og din virksomhed. Står du og skal bruge dit beachflag lige nu, kan du med fordel købe vores standard beachflag

Hvorfor Beachflag skaber øget opmærskomhed 

Har du brug for et billigt beachflag lige nu? Beachflag eller strandflag er en enkel og smart måde at vise, at du er her! Med et beachflag får du opmærksomhed og kan øge dit salg. Beachflag er perfekte til placering ved butik, kontor, arrangementer, begivenheder og andre events, og hvor som helst du ønsker blikfang, og øget fokus på varer eller service. Alle de beachflag du finder på shoppen er lynhurtige at sætte op og pille ned igen.

Vi har standard flag parat til levering. Ønsker du dit eget beachflag med logo og tekst kan vi også levere disse flag, og har du brug for hjælp til opsætning af layout kan vi lave dette fra 275,- dkk,-.

 

Skal du bruge et flag til markedsføring lige nu? Så bestil et af vores flag med teksten “Sommersalg” “Udsalg” eller “Åben”. Vi har hurtig levering og kan levere inden for en til to dage.

 

Alle flag kan sættes på en fod for at bevare stabilitet. Beachflag er nemme at sætte op, og kræver ingen værktøj eller raketviden :) Flere beachflag kan med fordel stilles ved siden af hinanden, og hvis du bestiller flere, opnår du rabat.  

Flagene er nemme at transportere og opbevare, da de leveres i en handy og nem taske.

 

Hvilket beachflag skal du gå efter?

 

Nedenunder er fire forskellige typer beachflag beskrevet der matcher ønsker, behov og pris. Du kan vælge et flag til en skarp og billig pris. Kig og klik i vores galleri og lad dig inspirere.

Husk at foden skal bestilles separat. 

 

Mega Outdoor flag: 5 M højt synlig robust beachflag. Er god til det omskiftelige vejr da den holdes med beslag og fod.

 

Udendørs Bow flag: Flag der buer i toppen. Flaget kan også sættes på en fod.

 

Udendørs Drop flag: Mindre og nemt beachflag i dråbeformet design.

 

Udendørs Square flag: Firkantet flag der nemt viser tekst og billede.

 

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.