Banner Rammer

Banner Rammer
Med vores serie af Maxi Rammer får du en ramme der med sine usynlige kant skaber fuld fokus på dit budskab. Banneret fastgøres nemt på den medfølgende nylonstrimmel og monteres derefter nemt og hurtigt i selve rammen. Vi kan levere Maxi Rammer til både væg og ophæng samt Stande.

Flotte Banner Rammer

Få dine motiv og bannere til at se flotte og stilfulde ud med rammer i forskelligt design.

Vi har lysrammer, rammer og banner rammer til dine flotte bannere.
Brug plakatlister eller rammer til plakater og bannere i din virksomhed eller på kontoret hvor du typisk har et banner stående eller hængende fra loftet, eller væg.

Hvilke Banner Rammer kan jeg få ?

 • Vælg mellem forskellige modeller i rammer til at montere på væggen.Vælg den eksklusive udgave “Gulf stream” hvor rammen er 32 mm dyb, eller “Bay” som er 26 mm dyb.
   
 • Lys dine motiver op med en lysramme, så dine budskaber altid er til at få øje på. En god ide er at bruge dem, er i cafeer, butikker og andre offentlige steder.
   
 • Brug en ramme til at indramme dit banner som hænger fra loftet i store rum som lufthavne, indkøbscentre og kontorlandskaber.

 

Hvad skal du bruge banner rammer til?

 • Banner rammer er en god måde at få dine flotte motiver rammet ind.
 • Alle Bannerrammer kan indeholde personlige billeder og motiver, men selvfølgelig også et budskab.
 • På et banner hængende fra loft, som monteres i en liste, kan logo eller tilbud/events markedsføres.  
 • Stilen er enkel og lavet i aluminium. Det gør at den passer perfekt til et hvilket som helst motiv.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.