Banner Displays

Banner Displays
Skal du hurtigt sætte et budskab op, så bliver det ikke meget nemmere end med vores Bannerdisplay systemer. Vi har samlet nogle af markedets bedste produkter til lige netop dette, og vi giver dig priser der er helt i bund. Vi har både banner display der kan stå, hænge fra væggen eller som beachflag. Alle vores bannerdisplays kan bruges inden - og udendørs. 

Hvorfor bruge Banner Displays

Banner displays er en nem og billig måde, at signalere til nuværende og kommende kunder at du er tilstede.
Brug bannerdisplays på messer, events og i din virksomhed. Få printet dit logo, tekst, billede og få dit budskab ud til omverdenen.
Har du en kampagne, kan du med fordel bruge banner display med trykt information som netop fortæller hvad du tilbyder, og kan tilbyde netop nu.

Hvis du kører med forskellige kampagner og tilbud, kan du udskifte dine bannere med forskellig budskab. Har du forskellige temaer til årstider eller events er det nemt og hurtigt at udskift. Har du forskellige informationer gennem året, som du gerne vil skilte med er det den helt rigtige løsning. Med et vægbanner eller oprejst banner med grafisk tryk er du sikker på, at dit budskab kommer ud og bliver set.

Hvilket banner displays kan du vælge?  

Vi har et stort udvalg af:

  • Banner standere

  • Vægbanner

  • Udendørs banner

Skal du bruge et banner til udendørs brug, så har vi lige det du søger. Banner til brug udenfor, isættes flagbase som er påfyldt vand eller sand. På den måde sikres stabiliteten, og flaget overmandes ikke af vinden.

  • Skal du bruge dit banner indendørs så har vi også løsningen til dig

  • Med et vægbanner kan du få dit budskab og logo op i højde så det er nemt at få øje på

  • Med et plakatophæng bliver billeder og ophæng flot repræsenteret på væggen

  • Få din banner dobbelt - eller enkelt sidet.

 

Til ikke mange kroner får du skabt blikfang. Banner fås op til flere meters højde, så de er virkelig til at få øje på.

 

Hvad med design og farver?

Uanset hvad dit budskab og tema er, har du mulighed for at få trykt billeder, logo og tekst i forskellige farver og layout.

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det.