Akryl Displays

Akryl Displays
Med Akrylholdere og akryl displays fra Displaylager får du en nem og elegant fremvisning af dine menukort, brochurer og visitkort. Vi har alle de klassiske borddisplays og mange nye unikke og flotte displays der får dit reklame materiale til at fremstå flot og professionelt. Fås med plads til 1 eller flere emner af gangen og enten til vægmontering, bord eller disk. Flot og elegant måde at få præsenteret sine budskaber på.

Hvorfor Akryl Displays fremhæver dit budskab

 

Alle de akryl displays du finder i vores sortiment er skabt med den tanke at de skal være med til at fremhæve dine budkskaber og den vej igennem øge dit salg. De er perfekte til fremvisning af Brochurer, Visitkort & Menukort. Det har aldrig været nemmere at få sine budskaber vist frem til sine kunder og så oven i købet på en pæn og professionel måde. 

Dine tekster og billeder kan ses gennem den klare akryl på dine holdere til brochurer. Om du skal bruge akryl holdere til messe, butik, restaurant eller på kontoeret finder du her nogle holdere der er i en rigtig god kvalitet.

Alle vores akryldisplay er lavet med henblik på at de skal være billige men samtidigt have meget lang holdbarhed. vi har derfor ikke de aller tyndeste akryl modeller da disse ikke lever op til vores og vores kunders kvalitetskrav.

Dine budskaber SKAL ses og det bliver de uden tvivl med en passende akrylholder !

 

Hvilke modeller findes der ?

Der er rigtigt mange forskellige akrylholdere og akryld display at være imellem. De er billige, flot designet og tåler dagligt brug uanset om det er til indendørs eller udendør brug.

 

Hvilken type akryl display kan du vælge ? 

Akryl brochureholdere holder styr på dine brochurer og fås
i mange variationer og størrelser. med disse brochureholdere
er du altid sikret at dine kunder kan se dine brochurer og flyers
og at de er tilgængelige der hvor de skal bruges. de findes til bord,
disk, vægophæng alt efter dine behov.

Akryl menukortholdere har vi i mange størrelser og varrianter og
vi har helt bestemt også en model der kan passe til din restaurant,
cafe eller bar. De findes både som enkeltsidet eller med flere sider
med forskellige fødder.

Akryl visitkortholdere er til dig der ønsker at holde styr på dine
visitkort på skrivebordet, i receptionen på messen eller andre
steder hvor de kan stå frit tilgængelige for dine kunder. De gode
ved disse visitkortholdere er at de står lige i øjenhøjde og derfor
presenterer dine visitkort på en fornem og professionel måde.
Det er en meget billig måde at formidle budskab og virksomhedens kompetencer på og blive husket af kommende og nuværende kunder.

 

Rabatkode:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5 % i din mail som du kan bruge med det samme. Nemt og hurtigt - så hvorfor ikke spare de penge?

Dit ønske:

Vi kan lave et tilbud, som imødekommer dine ønsker. Drejer det sig om en større ordre eller du har et specielt ønske, finder vi ud af det